Veckans Glamourama!

I veckans avsnitt får ni följa med på eventet jag och Petra hade för en vecka sedan. Jätteroligt att Molly kunde komma! Blev väldigt kul när vi filmade varann. Sen i avsnitt nummer tio – som ni önskade får ni träffa min mamma. En gammal arbetsgivare från Farsta Centrum när jag jobbade på cafe där och sedan berättar mamma hur jobbigt det var att komma hit från Ryssland. Hur mycket hon offrat för mig och hur tungt det var att hon var tvungen att ta ett jobb som sjuksköterska när hon egentligen är utbildad hudläkare.

Jag tycker det varit jobbigt med Glamourama att det bara är 15 minuter. Och jag har haft fem minuter per avsnitt. För egentligen fanns det så mycket mer både jag och mamma hade velat berätta men som inte fick plats. Hade detta avsnitt fått vara 45 minuter så hade det definitivt blivit ett gråtavsnitt.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!