Summerburst-HELGEN

FREDAG:

Började helgen som så många andra fredagar med att blåsa håret hos GabbiBangerhead.

Sedan sprang jag in i Becca på vägen hem och tog en kaffe.

Gjorde mig iordning och gick på Petras event hon hade tillsammans med drycken Briska!

Där var det nedräkning till Summerburst!

Träffade min Hanna <333

Såhär glad var jag över att få hänga med en av mina absoluta favoritmänniskor i hela världen i två dagar i rad henne helg.
Johan <3

LÖRDAG:

Vi samlades upp allihopa på Italiano Baren för påfyllning av energi. Så vi skulle klara en till dag av Summerburst och nattdans.

Jag hoppade emellan två olika bord. Cissi hade nämligen skickat ett sms en timma innan och bjudit in till bubbellunch.

Sedan begav vi oss till Gärdet.

Jag träffade Hanna igen! Hon var fortfarande mycket brunare än mig.

Som sista bild tog jag denna… Sedan var jag på klubben och ni vet vad hände… Kommer köra öronproppar nu i tio dagar för att hoppas att allting kanske lägger sig. Tydligen så kan det göra det om jag har tur. Jag hoppas av hela mitt hjärta att det slutar pipa i mina öron. Jag håller nämligen på att bli galen. Natten var tyngst. Hur ska man kunna koncentrera sig på att sova när det ringer i hela huvudet?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. gulfstream race track

  watch live racing cheltenham free 2023-07-07 05:13:17 https://freehorseracingtv.com/live/equidia-pro-horse-racing-live-stream/
  Svara
 • Hej 🙂 Vill verkligen inte låta dryg men det är ganska rörigt att läsa när du skriver ”om varje foto” över fotot och inte under. Tror att typ alla skriver under och inte över, för jag blir helsnurrig när jag läser dina inlägg ibland. Nåt att tänka på bara, vet inte om jag är ensam om att tycka det är förvirrande haha. 🙂
  Kraaam

  Ida 2016-06-15 11:21:06
  Svara
  • Svar på Idas kommentar.

   AHA OJ är det så. ALDRIG hört förut. Jag tänker man ville läsa texten först och sen se bilden?? ”Så man fattar”. Inte se bild, läsa text och sen kanske titta upp för att se bilden igen ”vad var det hon menade”. Men kanske tänkt helt fel??

   dasha 2016-06-15 21:36:33
   Svara
 • Usch, tinnitus är verkligen inte roligt. Jag har inte det så illa, men känner ofta efter en utekväll eller konsert att det piper i örat när jag ska sova. Det brukar försvinna efter ett tag. Hoppas att det gör det för dig med!

  Christines Stories 2016-06-14 20:16:50 http://finest.se/christinestories
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!