En måndag mitt i livet

10.00

Började morgonen med att hetsringa fröken Tungården 15 samtal. Jag hade nämligen frukostmöte med henne och Forni. Petra kom 45 minuter försent. Hon försov sig. Sådant kan hända den bästa, givetvis. Men av någon anledning händer det oftare Petra än mig och Forni, kom vi fram till medan vi väntade på henne. (Ni ser henne i högra hörnet)

11.45

Då kom jag försent till min min PT MatildaSats Stureplan.

13.30

…vilket gjorde att jag hade prick 25 minuter på mig att duscha, sminka mig och förbereda mig inför nästa möte som var i ett av dessa husen som ni ser på bilden.

14.45

Håret la sig ändå helt ok för att inte blivit fönat.

15.20

Har lite tid att döda och glider därför in på NK. Shoppar underkläder för på tok för mycket pengar. Men bestämmer mig för att ”rensa” när jag kommer hem. 40% rabatt är ändå 40%. Visst?

Kommer på mitt i allt att jag måste lägga upp ett blogginlägg. Sätter mig ner på en puff på NK och gör det. (Sen köpte jag två blusar till).

17.00

Möter upp denna solstråle på Buttricks och handlar inför ett event vi har imorgon och inför midsommar som är i helgen.

18.00

Handlar frukost och blommor på Hötorget sedan går vi upp till mig.

19.00

Skriver inköpslistor på både dryck och mat och is och lekar och gör ett schema inför midsommar.

Sedan lämnade hon mig och jag åt en sallad till middag. Den var inte så god. Och så var det med min måndag. Nu ska jag jobba i exakt trettio minuter till sen har jag sagt att det får vara nog för då är klockan 22.00 och då ska jag se Game Of Thrones i sängen.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!