Rökning och rödlök.

Vaknade upp en morgon för några månader sedan och så hade mina smaklökar ändrat sig.

Jag är längre inte sugen på att röka på vardagarna. Detta är liksom inte jag ”bestämt” mig för. Utan helt plötsligt vill jag bara inte ha. Det smakar inte gott längre. Jag blir nästan illamående och snurrig. Till alkohol gillar jag det fortfarande. Hehe. Men sedan så klarar jag inte av rödlök längre. Jag kan inte för något i världen stoppa det i min mun längre.

Hur udda grej är inte det. Jag försöker komma på något mer som förändrats men kan inte sätta fingret på vad. Men detta med rökningen är mest konstigt. Jag har iof heller aldrig varit en storrökare. Nästan aldrig rökt dagtid, tex gått ut från kontoret för att ”ta en cigg”. Den rökaren har jag aldrig varit. Däremot har jag rökt vardagar och under dagtid när jag varit ledsen eller stressad. Eller förbannad. I väntan på bussen… Ja men ni vet, rökaren som tar 2-5 cigg om dagen. Den var jag definitivt i några år.

Vi får se hur detta slutar. Men jag har inte velat röka vardagar eller helger för den delen när jag inte festat på många månader nu. Är säkert sen förra sommaren om jag tänker efter.

dasha.se_files_2012_08_20120806-103430

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Nice post. I learn something new and challenging on blogs I stumbleupon on a daily basis. free live racing

  Svara
 • Hahaha sjukaste att jag läser bloggen samtidigt som jag lyssnar på podden och EXAKT samtidigt som jag börjar läsa inlägget berättar du om det i podden

  Anna 2016-07-20 17:57:43
  Svara
 • Exakt så blev jag för typ 2 år sen!! (Var heller aldrig storrökare men några cigg per dag) Röker fortfarande när jag dricker alkohol men aldrig annars. Hur skönt och bra är inte det ändå? Man borde ju sluta helt men det är iaf ett steg på vägen, både för hälsan och plånboken 🙂

  Paulina 2016-06-30 01:31:18
  Svara
 • Jag är precis som du, skönt att inte vara beroende av nikotin 🙂

  Julia 2016-06-29 16:32:05
  Svara
 • Don’t stop completely 🙂 You’ll miss it and become a full time smoker again 🙂

  Sam 2016-06-29 15:48:29
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!