Sommartips! 

Min vän Daniel har startat poddis. Han intervjuar Sveriges kändisar och ni som känner honom vet att han är både vass, rolig och tjatig. 

Så jag tror att alla avsnitt kommer vara freakin succé. 

Första avsnittet intervjuar han Oscar Zia. De pratar om hans mörker, om han legat med en tjej och varför Oscar sovit i Daniel säng 😉 

Lyssna på det HÄR

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Dasha jag behöver din hjälp! Skulle inte du kunna göra en stockholms guide? På matatällen, shopping, se/göra. Ska tillbringa min sommar där men min kille jobbar på dagarna så jag behöver alla tips jag kan få så jag slipper ligga hemma ensam om dagarna 😉

    Frida 2016-06-30 22:55:57
    Svara
  • Åh så härligt, ska lyssna med en gång! På tal om podcasts, finns det någon chans att du och Forni gör en comeback med er podd? Lyssnar igenom alla avsnitt en fjärde gång just nu och har lyssnat på mina favoriter betydligt fler än så. Obeskrivligt bra och det hade varit så himla roligt om ni kunde starta upp igen!

    Louise 2016-06-30 21:11:26
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!