Always #LikeAGirl

Vet ni vad som är viktigt i livet? Jo det är att ta för sig. Det är ingen som kommer komma och ge dig framgång serverat på ett skinande silverfat.
– ”Här – var så god Dasha! Här har du en miljon kronor och här har du ett toppen jobb och här har du allt du någonsin önskat dig”.

Jag har velat vara chef och driva eget så länge jag kan minnas. I flera år har det varit ”på gång” och varje gång jag öppnat min mun och berättat om mina idéer och påhitt så många gånger har jag fått höra ”vad gulligt” – av män. Som om MITT företagande var ”gulligt” och ”mysigt att du drömmer om detta”.

Vad i helv* är mysigt med mina framtidsplaner?

dashagirine

Man kan dra en parallell till sporten. Ingen vaknar upp och är världens bästa golfspelare eller fotbollsspelare. Man måste träna och kämpa och träna igen. Det är så många tjejer som slutar med sitt sportande när de är unga pga självkänsla och självförtroende gentemot killarna? Vilket är helt fel och tvärtom för att att sporta stärker nämligen ens självförtroende.

Just därför är Always #LikeAGirl kampanjer så himla spot on. De vill stärka unga tjejer! I deras senaste videon Keep Playing #LikeAGirl uppmanas unga tjejer att fortsätta träna och bygga just sitt självförtroende. Se den här nedan eller HÄR.

Detta är ett samarbete med Always. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
8kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!