Ikea, WALL och Eatery Social.

FREDAG:

Fredagen blev en mysig hemmakväll. Hade jobb att uträtta och var inte klar med något alls kändes det som. Kunde absolut inte ”ta helg” där på eftermiddagen. Så jag tränade med PT MatildaSATS innan jag gick hem till…

Margaux. Hon väntade på hantverkare så vi jobbade mittemot varann i tre timmar och åt charkis som mellis.

LÖRDAG: 

På lördag var jag glad igen. Hade på mig hoodie från Victoria Secret, kjol från Zara och skor från Nike.

Jag var på IKEA och köpte komod, garderob och badrumsmöbel.

Så här såg det ut när jag och Mamma hade plockat färdigt.

Sedan ville jag hitta något fint att ha på mig. Men hittade inget på stan. Mamma hittade dock dessa sandaler från Stella McCartney som har 50% på massa fina saker just nu. Funderar på en väska för min del. Behöver inte en men är riktigt sugen.

På kvällen åt jag middag med Fredrik, PJ och GabbiMarcus Samuelssons relativt nyöppnade krog Eatery Social som ligger inne på Clarion Skanstull. Det var väldigt gott. Sydamerikanskt och lite tacos, ceviche och sådana rätter.

Sedan gick vi till en krog som hette Bullerbyn och kollade lite på fotbollen. Efter det dansade vi några timmar på Wall och söndagen spenderade jag i sängen all day all night och tog igen mig.

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!