Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

One last dance.

Det slår aldrig fel men när onsdagen kommer så rycker det genast i disco-nerven. MEN det är så himla periodvis.

För jag minns i vintras när jag hade typ två månader då jag inte var ute en enda kväll. Jag var bara sugen på att vara hemma och ta igen mig och vila och mysa (förtydligande, var singel). Men nu… Tillsammans med solen och sommaren och livet och jobbet som går så bra så vill jag bara ut och träffa människor. Dansa och kikna av garv in på småtimmarna.

Idag har jag bestämt mig för att tygla det blonda svallet. Men imorrn ska jag ha en drink hemma och sen ska vi iväg på middag några kompisar. Sen en last dance innan semestern.

dasha-dans

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Känner igen det, är precis likadan

    Julia 2016-07-07 17:41:03
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!