Vad är jag för typ av människa:

Hittade den här listan inne hos Bianca. Kändes mysig.


Vid matbordet? 

Förmodligen den som köpt blommorna som står på bordet, lagat maten, dukat upp fint och den som både håller låda och berättar anekdoterna. Mat är ju min genre.
P1160210

På nattklubben? 

Den som dansar dansar dansar! Kastar servetter också. Det är ju min dummaste man absoluta favoritgrej att göra. Wow vad kul det är.
dasha.spotlife.se_files_2011_03_daniel-boudal-dasha-girine9

På stranden? 

Då är jag den som alltid har solskyddsfaktor med mig. En till kroppen, en till ansiktet och en tub till läpparna. Jag är den som läser böcker när jag är på semester. Så förmodligen har jag en bok i ena handen, solskyddsfaktor i andra och har man tur så kex i sikte som spelar strandtennis medan man kikar med ett halvt öga när solglasögonen glidit ner en bit på näsbenet.
dasha.spotlife.se_files_2011_05_dsc_0352

På efterfest? 

Den som vill spela musiken. På efterfesten vill jag ha något glatt. Helst av allt rnb men hits funkar alltid. Är det musik jag inte gillar är jag först att gå hem helt enkelt för att jag blir trött och rastlös. Är det efterfest ska det vara FEST. Annars sover jag mycket hellre.
4R2A6364

I klädbutiker? 

Den mest uttråkade… Gillar verkligen inte att ”shoppa”. Hatar att testa kläder. Tycker verkligen inte det är KUL. Men gillar ju fina saker. Så det går inte riktigt ihop. Men jag är inte den som bara går runt i butiker flera dagar i rad och bara kikar. Jag shoppar när jag behöver något. ”Okej behöver en kjol” eller ”har verkligen inga byxor” då går jag på jakt. Men oftast ”Har inget att ha på mig ikväll”-mode.
Dasha-Girine-

Hemma hos andra? 

Avvaktande om det inte är nära människor… Är det riktiga vänner så känner jag mig som hemma. Har inga problem med att hjälpa till att duka fram/bort eller öppna kylen om jag är sugen på något. Vissa är man ju närmare än andra. Hemma hos Becca hade jag tex tom öppnat garderoben typ ”Whats new!”.
img_2392

I sängen? 

”OK”
dashalgf

På flygplan? 

Den sovandes… Eller lyssnandes på något. Ätandes och drickandes. Jag gör väl allt och inget på flygplan.
IMG_4288-0

Hemma en chilldag? 

99% ligger jag i underkläder i sängen. Beställer hem mat från Wolt och kollar serier. Jag är väldigt duktig på att stressa ihjäl mig så när jag har sådana dagar (typ alla söndagar) så rör jag mig inte ur fläcken. Behöver sådana här för att ta igen mig och samla kraft inför kommande vecka.

Processed with VSCOcam with f2 preset

I ett förhållande? 

Den omhändertagande. Gillar att FIXA och göra det mysigt för oss. Planeraren. Också den som ligger kvar i sängen längst på morgonen men somnar aldrig när vi kollar på film. Man får mycket presenter av mig. Men är inte den som tar disken…
(Bild på mig och ett ex kändes för sjukt att lägga upp så får bli en sån här, hehe)
d33a7c56b61fe25019e221d87acb1ef6

På morgonen/kvällar? 

Den absolut mest morgontrötta människan du förmodligen någonsin stött på. Det bästa sättet att vakna på är att inte behöva vakna alls, enligt mig. Hehe. Jag snozzar alltid minst en timma varje morgon. Går aldrig upp ur sängen innan 08. Men jag brukar ”vakna” 08.30. Då öppnar jag datorn, svara på de viktigaste mailen. Planerar och lägger upp dagen. Det brukar bli ca en timma här. Sedan går jag upp och gör mig i ordning. Kvällarna ser ju extremt olika ut… Men om jag bara är hemma blir jag trött tidigt. Men har alltid svårt att sova. Så även om jag lägger mig 21 kan jag utan några som helst konstigheter ligga vaken till 01. Men det där går i perioder. Senaste veckorna har varit beyond hysteriska… Då är det svårt att slappna av när jag ska sova. Jag är en väldigt känslig individ så sömnen blir påverkad av livet runt omkring.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!