Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

VÄNNER ÄR: 

Vänner är de som hör en. Häromdagen blev jag väldigt ledsen… Hände en grej som gjorde mig besviken, ledsen, arg etc. Så hade jag några kompisar som satt på Supper Gården här nedanför mig så smsade jag ”Beställ en vodka/soda/lime” och en SHOT. Behöver lugna mig. 

Kommer fram och då har de beställt en hel karaff. Hehe. Blev glad. Sen dansade vi bort natten. Idag är det så mycket att göra… Jag har nu avverkat 3/5 to do ärenden men sen ska det packas osv. Åker ju redan imorgon!! 

Hörs snart. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson