Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Babor’s ampuller.

Lite senare idag kommer mina semestergrejer upp. De produkterna jag inte klarar mig utan när jag ska resa iväg. Men beroende på resa behöver jag givetvis olika produkter. Men något som jag aldrig flyger utan är dessa Ampuller från Babor. De är lifesavers.

Dessa är serum men serumens Ferrari. Dvs de är overkligt bra. Finns massa olika så man kan köpa de som passar ens egna behov. När jag flyger kör jag alltid en innan och en under flyget om det är långflyg för att återfukta hyn. Man har bara en hy och det är viktigt att ta hand om den. Dessa har jag beställt härifrån.

babor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Home
  Jannike Ebbing
  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Emelie Walles
  Lifestyle
  Evelina Andersson
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Lifestyle
  Sophia Anderberg
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Foodjunkie
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Mathilda Weihager
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Lifestyle
  Cassandra Klatzkow
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Sara Che
  Mode
  Imane Asry
  Lifestyle
  Fanna Ndow Norrby
  Hälsa
  Jenny Sunding
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson