Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Babor’s ampuller.

Lite senare idag kommer mina semestergrejer upp. De produkterna jag inte klarar mig utan när jag ska resa iväg. Men beroende på resa behöver jag givetvis olika produkter. Men något som jag aldrig flyger utan är dessa Ampuller från Babor. De är lifesavers.

Dessa är serum men serumens Ferrari. Dvs de är overkligt bra. Finns massa olika så man kan köpa de som passar ens egna behov. När jag flyger kör jag alltid en innan och en under flyget om det är långflyg för att återfukta hyn. Man har bara en hy och det är viktigt att ta hand om den. Dessa har jag beställt härifrån.

babor

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
    Dasha Girines webbshop
    Dölj
    metro mode weekly

    Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!