Italien, dag ett. 

Wow. Vilken dag. 

Igår kom vi fram supersent. Vi var så trötta och tjejerna somnade båda i bilen på väg till hotellet. Så det finns bara bilder från idag. 

Vi började dagen med frukost på hotellet, sedan gick vi till stranden men, den upplevelsen var sådär. Vattnet var smutsigt och sanden hård. På tok för mycket människor och efter två timmar fick Alessia en manet på sig så vi gick tillbaka till hotellet och poolen. 

Men efter det var det bara happy days. Efter några timmars simträning åkte vi på upptäcksfärd. Då hittade vi till stranden vi kommer hänga på resten av semestern. Den är kritvit, så krispig att den nästan stönar när man går på den och vattnet sådär turkost som det bara är på vykort. Bingo.

När vi lagt ungarna dukade vi upp för middag på terassen och delade på en flaska prosecco. Så extremt passande satt Becca hemma och packade för sin Italien resa så vi FaceTime:ade bort två fantastiska timmar ihop. Min älskade älskade älskade Becca. 


Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer
 • Greetings! Very helpful advice in this particular article! It is the little changes which will make the most important changes. Thanks a lot for sharing! free horse racing sites

  Svara
 • Varifrån kommer den snygga vita klänningen?

  Sophie 2016-07-11 12:05:09
  Svara
 • Hej Dasha! Så härligt ni ser ut att ha det! Vart någonstans är ni och vad heter hotellet?
  Jag och min pojkvän ska bila ner till Italien på lördag och vi har bara bokat in första nätterna på ett ställe, så tar supergärna emot lite Italien-tips ? Puss och kram!

  Julia 2016-07-11 10:48:11
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!