Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Några av mina must-have’s på solsemestern.

1. Solskyddsfaktor för både läppar och kropp
(har både 20spf och 30spf men de var inte så fina på bild hihi)

P2790360

2. Skydda håret är minst lika viktigt! Tänk på att det som kroppen utsätts för idag visar sig inte förens om ”ett tag”. Så även om solblekt hår kan kännas fint kan det bli sämre kvalité och i vissa fall tom gå av om man inte sköter om det… Här är en sunprotect från Balmain.

P2790361

3. Jag försöker även ta ”reseförpackningar” av de produkter jag vet man inte använder lika mycket av. Så slipper man få så tung väska. Här är torrshampoo och mousse från Kevin Murphy.

P2790362

4. Så här ser ampullerna ut i förpackningen!

P2790363

5. Jag gör ju lösfransarna hos IdaSaint the Lucy men nu när jag ska vara iväg i fyra-fem veckor och bada absolut varje dag vet jag att jag kommer behöva kompliment förr eller senare. Då är det dessa de enda som får nudda mina ögon. Linda är en gud och dessa är inte bara perfektion när de sitter på de är även så enkla att applicera. Finns här!

P2790364

6. Ni som följt mig ett tag vet att jag är ett fan av Burt’s Bees produkter. De är ekologiska och snälla mot miljön. De gör sin uppgift och är prisvärda. Inget tjaffs, nivet. Denna lotion är en trogen kompis på resan.

P2790365

7. När jag inte har SPF-läppsyl på läpparna så gillar jag att dränka dem i Clarins läppglans. Dessa använder jag hemma också. De är inte bara med semestern… Dessa har jag alltid i en väska nära tillhands.

P2790367

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hallojs! Jag har precis (som du) opererat mitt jävla skitknä och kommit fram till att skyhöga klackar inte funkar att ha på sig när man går ut längre.. Men vafan har man på fötterna då istället?? Tänkte att du är typ i samma sits och har sån skön och härlig stil så du kanske har nå tips på detta?! 😀 biiiig lööv <3<3

    Malin 2016-07-11 20:57:13
    Svara
  • Älskar också Clarins läppbalsam. Sååå fina i h doftar underbart.

    Lina 2016-07-11 14:54:28 http://linanilsson.se
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!