Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Första avsnittet av ONSDAGSBUBBEL

Lite sent men nu är den här. Jag berättar om en gång då jag puttade Hanna… Det var första gången jag såg henne. Hon trampade på min hälsena typ tre gånger i skyhöga klackar och jag gillade inte det. Vi pratar även om Hannas dejtingliv (!) och sedan intervjuar vi varandra så ni ska få lära känna oss innan vi drar igång på riktigt.

Ni hittar det på iTunes eller i podcastappen om ni söker på ”Onsdagsbubbel” eller ”Dasha och Hannalicius”. Eller så klickar ni bara HÄR.

IMG_7656

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
13kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!