Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

SOFTYBAGS och att vara topless.

Jag har två Softybags med mig till Italien!

Igår hade vi dem med oss till stranden. Vilken hit för ungarna. Synd att det blåste så mycket så det var för stora vågor för att ha dem i vattnet… Men imorgon när vi ska till en annan strand ska stormen vara förbi och då ska ni få se hur härligt det är att flyta med dessa.

Konstig sak. Jag tänkte precis skriva ”Jag är inte topless om ni tror det, men min bikini sitter väldigt långt ner på ryggen så det ser ut som det på bilderna”. Att jag skulle vara topless på en offentlig strand idag känns så himla långt borta. Men samtidigt så var jag ALLTID topless från ca 16 år till 23 år…

Vad man än säger så tittar ju folk mer då. Bröst ÄR bröst. Och alla får ju välja åt sig själva ifall de vill visa upp dem eller inte. Jag känner bara inte att jag har något behov av det på det sättet som jag hade då. Det känns som en privat grej. Och det är väl det bästa med livet va. Att vi alla kan välja själva.

img_6376.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
  • Hej Dasha! Jag vill jätte gärna lyssna på podcasten onsdagsbubbel men verkar som att man bara kan lyssna på itunes? Är de så…

    Elin bengtsson 2016-07-14 22:49:59
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!