Att leva i nuet:

Nu är äntligen sommaren här. Den är HÄR. 

Varesig man sitter på en strand vid Medelhavet eller på en uteservering i stan så är vi mitt i sommaren nu. 

En sak som är viktig är att uppskatta nuet. Ta in de speciella stunderna när de kommer. Igår var en sådan kväll. Jag och Cissi delade på en flaska prosecco till middagen på en resturang vid havet medan ungarna sprang runt och lekte i sanden. Det var så fint ljus från solen. Speciellt där havet och himlen möts. 

Vi spelade den HÄR låten då som är min favorit just nu och tog in stunden. Lovade varann att när det är som slaskigast och jobbigast med för varma ytterkläder och blöt snö som piskar en i ansiktet ska vi minnas denna känsla och denna fantastiska kväll. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!