Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

På utflykt. 

Igår vaknade jag av att Cissi sa att nu var vi tvungna att röra på oss. Så hon bokade ett hotell i en annan stad några mil från vår lilla by och så tog vi fram smink och andra fina saker vi inte ens tittat på som hamnat längst bak i garderoben. 

Så skönt att vi varken sminkat oss eller gjort oss i ordning sådär ordentligt på tio dagar. Men igår drog vi på allt. Fönade tom håret. Hehe. Sen satt vi i hotellbaren och drack bubbel (ungarna sov i vagnen). 

Bilder kommer när vi är tillbaka på vårt andra hotell. Här är internet tyvärr lite för kasst. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!