Onsdagsbubbel #2

Idag släpps andra avsnittet av våran succépodcast. Hehe, kanske satte mig på en lite för hög häst nu men ni fattar. Vi låg på tredje plats på topplistan häromdagen! Alltså före Fredagspodden och Alex och Sigge.

Så för er som inte lyssnat på den än… Gör det bara. Vi håller på att bli varma i kläderna och jag har några riktigt vassa ämnen jag kommer ta upp nästa vecka. Men i detta avsnitt pratar vi om att Hanna varit på dejt för första gången på 1 1/2 år (!), sedan pratar vi även om att flytta hemifrån, att inte trivas i sin lägenhet och vad man ska göra när man inte har en pappa, pojkvän, bror eller någon som är händig i sitt liv. Jag berättar även att jag haft en mäklare hemma och funderar på att flytta…

Ni hittar podcasten HÄR, i iTunes eller i podcastappen.

P2790476

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! sky horse racing

  where to watch horse racing on tv 2022-12-28 02:39:03 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • We always follow your beautiful content, I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing tv membership 2022-12-24 03:37:37 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Veryy rapidly this web site will be famoous among all blog users due to it’s pleasant articles

  izmir evden eve nakliyat 2022-12-08 10:42:19 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • A big thank you for your blog.Really looking forward to read more. Want more. https://freehorseracingtv.com/

  racing tv free live stream 2022-12-04 06:07:35 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Gillar podden! Önskar dock mer struktur, lite tydligare ämnen (nu blir det mer som en blogg i tal) dvs ”vad har hänt sen sist”) och kanske återkommande format som ex listor. Kvalitén på ljudet är sådär och en jingle hade varit trevligt :). Älskar era personligheter och hur ni kompletterar varandra, tror det blir grymt när allt kommer i ordning!

  Amanda 2016-07-21 17:24:10
  Svara
 • Sååå glad att ni startat podda! Den är grym! Kmr vara en trogen lyssnare! 😀

  sofie 2016-07-21 10:54:57
  Svara
 • Hej! Älskar podden! Alltså verkligen älskar, sååå härlig!
  Vad gäller topplistan så är det en topplista över ”flest nya lyssnare”, inte ”flest lyssnare”. Så det är därför ofta nya poddar t ex ligger där, och inte alltid dom som haft många lyssnare länge ligger där. Det är väldigt många som inte vet att det är så! Hoppas du inte tar illa upp för jag tror stenhårt att er pod kommer bli succé!!! Direkt en av mina favoriter och då lyssnar jag på mååånga poddar hehe.. <3

  Ellen 2016-07-21 09:09:06
  Svara
 • Ni har verkligen en PANGPODD!!

  Gillar att du har mer erfarenhet av det som Hanna går igenom, tillsammans e ni så trevliga att lyssna på. Älskar verkligen du och Hanna som team, ni e så bra! Vill bara att ni ska veta det eftersom det är en del som otroligt nog inte förstår hur fantastiska ni e, men då kan man välja att inte lyssna om man bara ska klanka ner på podden, enligt mitt tycke!!

  Hoppas ni får en fantastisk semester och att ni möter upp med Hannas dejt, skulle vara såååå roligt att lyssna på!!

  Ps. Älskade dina snaps från eran minst sagt kaotiska shopping i mataffären. Hahaha

  PUSS och kram bästa,bästa Dasha!!! <3

  Josefine 2016-07-20 23:47:30
  Svara
 • Men fy vilka dryga kommentarer. Jag gillade avsnittet och jag tycker det är kul att ni är olika, har olika mycket erfarenhet, olika åsikter osv. Fortsätt! Ni är på rätt väg (med innehåll i podden). Puss!

  Cissi 2016-07-20 23:39:58
  Svara
 • Alltså nä vad dryg du är 🙁 Så jobbigt med att det bara ska handla om dig dig dig och att du hela tiden tar över samtalet? Tycker tyvärr inte podden är någon höjdare, än…

  Anonym 2016-07-20 22:14:00
  Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Håller också tyvärr med lite. Hanna kommer inte riktigt fram o även om du är äldre o mer erfarenhet o bla bla bla så blir det som att du ändå bara vill få fram saker som handlar om dig på ett lite drygt sätt

   Maria 2016-07-21 09:05:53
   Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Vaa? Jag tycker helt tvärtom, tycker Dasha är jättebra på att ställa frågor till Hanna, om allt och inget, men att även svara på samma fråga sedan också.. Vilket jag som lyssnare älskar eftersom man då får de båda tjejernas sida som ofta är olika! 🙂 älskar podden!

   Sofia 2016-07-21 00:08:48
   Svara
  • Svar på Anonyms kommentar.

   Indeed

   Anonym 2016-07-20 22:38:51
   Svara
 • Ni är så underbara att lyssna på!! ställer exakt samma frågor som dig när någon varit på dejt, detaljerna är viktiga! haha <3

  ISA 2016-07-20 20:13:33 http://isabyl.devote.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!