Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Mina varje dag smycken.

Här kommer lite bilder på mina vardagssmycken. De jag har på mig varje dag helt enkelt. Blev ju ett gäng (hela fyra stycken!) nya ringar precis innan jag åkte från ett märke som jag inte hade hört tala som innan jag satt på ett möte för någon månad sedan.

Då hade den kvinnan en så tjusig ring. När jag gav henne en komplimang för den så berättade hon att det är en tjej i min ålder som gör dem. Jag kontaktade henne genast. Promenerade till hennes ateljé som råkade ligga två minuter från min port och gick loss… Tanken var att jag skulle beställa en ring men så kände jag att det var en investering så det blev hela fyra stycken.

– Diamonds are a girls best friend, right? 

P2790780

 

Det är de färgglada ringarna på höger sida som jag beställde från MumbaiStockholm. På min andra hand har jag en diamantring som ser ut som en blomma. Den köpte jag till mamma från Kaplans för några år sedan. Men i våras önskade hon sig en ny… Så då köpte jag en annan och då fick jag låna denna lite. De andra små ringarna ni ser har jag fått av min mormor som inte lever längre. En fick jag efter att jag var med om Tsunamin och i den står det på ryska ”Spara och bevara” <3, de andra tre hade mormor när hon var ung. Men då var de sju stycken och kallades ”veckoringar”. Men hon tog fyra av sju och smälte ner och gjorde örhängen av.

P2790800
Två armband (de med färgade pärlor) är köpta inne på Mrs H i Sturepassagen relativt nyligen. Vet att det finns massa olika färger kvar. Kostar ca 500-600kr. Och det med runda ringar har jag fått… Av en kompis kan vi säga. Det är från Thomas Sabo.

P2790805

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Kom ihåg att det från Thomas sabo är gjort av metaller, så det kan lätt tappa färgen och bli fläckigt om man badar/duschar med det! Det är något man ofta glömmer bort tror jag 🙂 det är så synd om man har fina smycken som förstörs bara för en sån simpel sak

  Nathalie 2016-07-23 12:59:56
  Svara
  • Svar på Nathalies kommentar.

   Jag har haft det på mig 24/7 i några månader nu. Och hållit perfekt 🙂

   dasha 2016-07-23 14:15:39
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Jaha men dåså! Jag fick lära mig det när Thomas SABO var och hade en miniutbildning om deras nya smycken i våran butik i maj, men det är väl säkert så att dom överdriver lite bara för att dom inte ska få nån skit ?

    Nathalie 2016-07-24 18:56:01
    Svara
 • Kan inte du berätta vad som hände när du var med om tsunamin? För jag var också där då..

  Hanna 2016-07-22 18:20:40
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!