Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Att leva i harmoni. 

Gud vi har det så bra. Så bestämde oss för stt stanna en till dag här igår. Och idag bestämde vi oss för att stanna en till dag. Det är helt enkelt perfekt här. 

Funderar på att boka upp en långweekend här innan det blir kallt. Måste tillbaka hit snart. Hittat sådant lugn och sådan harmoni. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Hej bästa dasha!! Lyssnade precis på er underbara podd! Jag tycker det är mysigt med både bestämt ämne men också med bars snack, så en kombo!!

  Snälla kan ni inte prata om hur man raggar? Alla bästa tips, do’s and dont’s inom raggandet. Hur raggar man på någon som är blyg?

  Behöver verkligen er hjälp då jag försöker ragga på en najs kille men han är väldigt blyg och verkar inte nappa för 5 öre. Så antingen är det väl jag som inte kan ragga eller så är det omöjligt att ragga på någon blyg haha!
  Kram

  Kajsa 2016-07-28 09:31:49
  Svara
 • Jag tycker att ni ska fortsätta som ni gör nu med lite snicksnack mellan er! Tycker att det är härligare att lyssna på än när det är ämnen då jag tycker att de Ian bli tråkigt ibland… Btw måste bara säga att jag tycker att du är sjukt snygg i håret just nu, perfekt längd!

  Maja 2016-07-28 01:30:15
  Svara
 • Det känns som att de flesta poddar är väldigt uppstyrda och med ett ämne som hela podden handlar om. Det krävs lite mer som lyssnare då för man måste vara väldigt fokuserad för att hänga med. Det blir roligare och mer lättsamt när det bara handlar om vardagn och lite historier.

  Irma Ståhlberg 2016-07-27 23:19:31
  Svara
 • Jag tycker ämnen är mkt roligare att lyssna på! Asså typ ett specifikt ämne för varje avsnitt men sen kan ni ju självklart få in lite annat i dom också, typ vad som hänt under veckan osv 🙂

  josefin 2016-07-27 23:10:07
  Svara
 • Jag tycker absolut att ni ska ha en vardagspodd utan specifika ämnen! Mycket mer personligt så!

  Michaela 2016-07-27 19:16:52
  Svara
 • Jag tycker ni ska köra på samma sätt som ni gjort hittills med podden, vardagliga saker osv istället för ämnen varje vecka!! 🙂

  Nathalie 2016-07-27 19:07:41
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!