Dygn ett och två i Rapallo, Portofino.

När vi checkade in på detta himmelrike så bestämde vi oss för att packa upp allt på en gång och beställa upp en flaska bubbel på rummet som kunde hålla oss sällskap.

DSC_7655

DSC_7662

Sedan gick vi ett varv på hotellet, vi bor på ett hotell som heter Excelsior Palace som jag nämnde förut. Det är jättestort. Finns tre pooler och givetvis bad i havet.

DSC_7690

Vi låg vid poolen tills solen gick ner. Sedan åt vi charkisar till middag och somnade tidigt.

img_7120.jpg

DSC_7702

På morgonen hoppade vi båd två upp tidigt och jag körde min rehab för knät på gymmet medan Hanna var ute och sprang.

DSC_7736

img_7134.jpg

Efter träningen åt vi frukost. Alla är så piffiga här. Det är så himla fint att se på allas vackra skor, tunikor och solisar.

DSC_7741

Hela dagen låg vi nere vid havet och solade.

 img_7155.jpg

img_7162.jpg

På kvällen satt vi på balkongen i två timmar och drack den flaskan som var på villovägar. Som jag fick skickad till mig ni vet? Eller ni som lyssnat på Onsdagsbubbel vet. Ni som inte gjort det än kan ju ta och göra det ifall ni vill veta vem som skickade den till mig, ända från Sverige!

DSC_7753

Tog en selfie till honom som tack. Hihi.

DSC_7758

Min fantastiska tunika kommer från märket FAV.

DSC_7822

 

På kvällen hade vi bokat ett bord på restaurangen Da i Gemelli i Portofino. Det är den mest populära och omtalade restaurangen som ligger precis vid vattnet. Helt rimliga priser, varmrätt ca 30 euro. Men däremot är taxi sinnes dyrt här. Förra året när jag var här hade vi ju bil så jag hade inte riktigt koll på det. Men one way till Portofino från Rapallo (det är byn bredvid) kostar 50 euro. MEN på natten när man ska hem då är det ”natt-taxa” som gäller så då kostar det 80 euro. Så det blir en hel del. Bra att veta.

DSC_7839

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
7kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!