Dygn tre och fyra i Rapallo, Portofino.

Denna morgon började vi än en gång med att träna! Hanna gick ut och sprang och jag körde min rehab. Jag och min PT Mathilda (på Sats Stureplan) gjorde en film tillsammans på min iPad innan jag åkte med alla övningar. Så det kör jag stenhårt på.

img_7138.jpg

Sedan beställde jag en massage med denna utsikt… Jag har sovit dåligt i flera veckor här i Italien. Det är inte as bra sängar på alla hotell och kuddarna ska vi inte ens snacka om.

img_7137.jpg img_7142.jpg

Och efter min massage hade vi lite fotosession. Jag har ju inte lagt ut en bild på min mage på väldigt länge… Men det är ju för att jag gått upp i vikt. Jag har ju gått upp hela 8 kilo sedan jag gjorde illa mitt knä.

DSC_7845

JAG VET att det är tabu att prata om sådant här. Men min blogg har aldrig haft ett snygg-filter. Och jag kommer aldrig låtsas framför er. Det viktigaste är att man trivs själv. Och mår bra i sig själv. Och nej jag har inte alls mått as bra att gå upp åtta fucking kilo. Det är extremt jobbigt att tex inte kunna ha vissa jeans och klänningar. Men för lite mer än en månad sedan fick jag go på att börja röra på mig mer med knät. I stil med powerwalks och sådant. Innan har jag bara kört gym, ingen kondition.
DSC_7870

Och nu börjar det kännas skillnad. När vi tog dessa bilder sa jag till Hanna ”Så du vet tror jag inte jag kommer vilja lägga ut dessa bilder, så kolla gärna med mig innan. Jag har verkligen mått dåligt av vikt uppgången och är inte bekväm med bikinibilder.

DSC_7872

Men sen så såg jag dessa och för första gången på många månader kände jag ”Wow, dessa kan jag visst lägga upp?!”. Jag är inte hemma än men jag är på god väg! Firade det med att äta buffe till lunch. Lol.

DSC_7881

Men såhär. Jag vill förtydliga så det inte blir massa dumma kommentarer i detta inlägg. Jag har alltid varit väldigt soft med mat. Är jag sugen så äter jag både burgare till lunch och pizza till middag och sedan en påse godis i sängen innan läggdags. MEN. Efter det så måste man kompensera tycker jag. Man kan inte bra äta pizza varje dag för det mår inte kroppen bra av. Så då kanske det får bli sallad dagen efter till lunch och något mer energigivande med vitaminer till middag.

DSC_7895

Men skillnaden nu blev att jag fick inte röra på mig överhuvudtaget efter operationen och innan kunde jag inte för jag hade för ont. Men jag fortsatte leva på samma sätt som innan. Så då gjorde jag inte av med några kalorier utan allting lagrades på lilla magen och armarna.

DSC_7890

I alla fall. Back to the story. Vi solade och badade lite till.

img_7253.jpg

Denna bikini har många frågat om och den köpte jag på flygplatsen på Bari.

img_7255.jpg

Efter lunchen duschade vi upp oss och tog en taxi till Portofino igen. Denna gång kom vi dit innan det blev mörkt.

DSC_7937

Denna bar ligger mitt på torget och heter Morena Da Ugo och är världskända för sina Bellinis. Så givetvis beställde vi sådana. Ryktet i världen hade rätt. De var magiska. Absolut de godaste jag någonsin druckit.

DSC_7980

DSC_7985

De flesta av mina bilder är brutalt baxade av Hanna. Så gå in på hennes blogg för att se fler!

DSC_7997

Gillar verkligen mina nya ringar från MumbaiStockholm.

DSC_8003

 Hur sexigt är Portofino. Alltså wow.

DSC_8023DSC_8018

Vi hittade även upp till ett utkiks hörn!

DSC_8031

img_7280.jpg

img_7278.jpg

Men det gjorde oss varma och törstiga så vi satte oss på Jolly Wine Bar.

DSC_8080

Jag beställde en Margarita och Hanna som aldrig vet vad hon varken ska äta eller dricka bad om att få tänka lite till sedan ringde min mobil och jag Facetime:ade med Cissi och tjejerna. Sedan ser jag helt plötsligt hur det kom in en till Margarita!

DSC_8085

Frågade då Hanna om hon visste vad hon hade beställt… Hehe hon visste inte att Margarita innehöll tequila och hade blivit stressad och bara tagit den. Slutade med att jag beställde en drink till henne och tog hennes.

DSC_8096

.. och så led en till helt perfekt kväll mot sitt slut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer
 • This was beautiful Admin. Thank you for your reflections. how to watch horse racing

  newsmax live streaming 2023-07-15 08:31:18 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. live stream of horse racing

  live racing meydan 2023-07-07 10:43:47 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Förstår precis hur du känner, och man får känna så även om man inte är tjock enligt normen. Allt är relativt. Jag mådde skit efter att jag pajat mitt knä för 2 år sen. Inte bara för att vikten ökade utan också för att musklerna minskade och jag kände mig onyttigare. Det är mycket känslan och inte bara vad vågen visar om man är van vid att kunna röra sig. Är tacksam att det läkte (iaf tillräckligt bra:)) och att jag kan springa och träna igen. Hoppas ditt också gör det! Du ser f.ö. grym ut, det där är typ mitt normaltillstånd.:) Kram

  Linda 2016-08-02 22:53:53
  Svara
 • Alltså vilken resa!!! Så himla fint med vit bikini, ni ser så tanned ut! Kunde inte hitta den Hanna hade men jag hade tur och fick precis hem en liknande från Hunkemöller https://www.hunkemoller.se/se_sv/25889-sylvie-top-de-bikini-de-aros-preformado-vesta-blanco-112591.html Den är verkligen så fin och billig!

  Lovisa Fredriksson 2016-08-02 15:45:06
  Svara
 • Du ser ju SMASHING ut Dasha!!!!!

  Gabi 2016-07-30 09:38:34
  Svara
 • Jag tycker att du är jättefin iaf! Och Hanna med. Ni ser så lyckliga ut. Ha en trevlig semester nu.

  Linn 2016-07-29 23:16:25
  Svara
 • Du är bäst! Du verkar vara väldigt positiv och stark!! Så härlig och bra inspiration. 🙂
  Kramar!

  B 2016-07-29 22:46:17
  Svara
 • God kväll!
  Följer dig på snappy och måste bara säga KVINNA DU HAR ETT MAGISKT GLOW! Du ser ut att må så fantastiskt bra och du strålar. Du har alltid varit vacker men nu är det kabooom wow så vacker! Du bär upp din kropp och ser smashing ut i bikini. Och för att inte glömma men inte förminska dina känslor, det är bara en kropp. Puss

  Gabriella 2016-07-29 21:16:31
  Svara
 • Uppfriskande med ett helt ärligt inlägg! Är själv i samma sits och jobbar på att embracea mig själv och lägga till bättre vanor 🙂 PS. Du är georg!

  Cissi 2016-07-29 15:54:58
  Svara
 • Du är superfin Dasha!! Har inte ens märkt att du gått upp i vikt överhuvudtaget!

  Fanny 2016-07-29 14:30:13
  Svara
 • I know the feeling. Rock that gorg body !

  Tina 2016-07-29 13:28:04
  Svara
 • Du är superfin Dasha!

  Sandra 2016-07-29 11:34:14 http://www.sandraajax.se
  Svara
 • <3 <3 <3 <3 så fint inlägg. Saknar dig massor!

  margaux 2016-07-29 09:38:08
  Svara
 • du gløder virkelig! wow :))

  Heidi 2016-07-29 00:04:00
  Svara
 • Jag tycker du är jättefin, Dasha! Härliga bilder.

  Julia 2016-07-28 19:35:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!