Marbella, see you soon! 

Skål och tack för allt Portofino. Vilken helt fantastisk vecka du bjudit oss på. Nu hoppar jag och Hanna på planet till Marbella och möter upp mina älskade killkompisar! Som jag längtat efter dem. 

Hörs snart! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
 • Upplever samma, Dasha är öppen, modig och har starka åsikter. Hanna däremot känns försiktig och ’ung’. Tror det iofs mera ligger i personligheten för Forni var väl i Hannas ålder när de började sin podcast? Så mitt råd till Hanna är att vara mera framåt och säga vad hon tycker och tänker, annars blir hon lätt i skuggan och ointressant (vilket hon säkert inte är haha).

  Dasha – oroa din inte för att du inte kan träna, din kropp är to die for (ser absolut ingen viktuppgång nånstans) och Hanna är ännu mer smashing på bikinibilden och hon är kurvigare än dig <3 Fina ni!

  Julia 2016-07-31 20:18:10
  Svara
 • Lyssnade precis på podden pch tycker verkligen vardagsbetraktelser är bäst. Dock som ni sa så gäller det ju att man faktiskt tänker till och jobbar även då för annars blir det ju inte intressant.

  Jag känner att du Dasha bara är så intressant att lyssna på, du har historier osv men framförallt så känns det som att du har kommit så mkt längre med dig själv än vad Hanna gjort. Så tyvärr känns det lite platt med henne inbland.

  Du är iallfall väldigt inspirerande! Lite kul dock hehe att det känns som du fått rollen som mentor till Hanna. Vet inte kanske är något som blir ett riktigt bra koncept i slutändan men än funkar det inte 100% än för mig iallfall.

  Hanna 2016-07-29 21:22:10
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!