NEVER FORGET Excelsior Palace Hotel

Kommer aldrig glömma detta fina hotell och dessa fina dagar jag och Hanna hade där. Måste åka tillbaka dit… När blir det kallt i Italien? Kanske redan i Oktober om det fortfarande är varmt så man kan sola. Annars får det bli en vecka här nästa sommar.

portofino

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. horse racing live streaming

  newsmax.com live 2023-07-15 08:10:20 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Tycker ni ska ha lite mer uppstyrda ämnen! Lite relationer (<3) men också massa annat för kan ju bli lite tjatigt också. Bloggarna och mer om er resa där, sen lite andra ämnen. Kanske om ämnen som kommer upp i vardagen som ger er en idé? Typ att det inte är jättestrukturerat men kanske halva avsnittet där ni pratar mer fokuserat kring något.

  Hanna 2016-08-02 14:55:13
  Svara
 • Hur går det med Helium Studios. Du har inte nämnt något om ditt företag på länge.

  Jessica 2016-08-01 15:19:01
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!