Lazy days

Oj… Sista dagarna här i Marbella gick jag in i semestermode DELUX extra allt. Knappt knäppt några bilder och bara sovit och chillat fett. Vi började med ett par riktiga festdagar och efter det har jag gått i ide. Ätit, myst och bara varit med folk jag tycker om.

Jag och Hanna är ju här med några av mina närmaste människor. Johan och Erik är ni väl bekanta med bla. Nu ska jag doppa lilla kroppen i poolen och sedan göra mig i ordning inför båtturen om några timmar. Sedan är det dags att åka hem imorgon. Tror jag. Jag har en biljett men inte riktigt bestämt mig om jag ska åka någon annanstans istället. Vad tycker ni? Hur är vädret hemma i Stockholm?

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
15kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!