Cockilana och Onsdagsbubbel

Om några timmar ska vi spela in veckans avsnitt av Onsdagsbubbel. Vi kommer prata om vänskap. Är det något speciellt ni vill att vi ska reflektera över inom det ämnet? 

Jag minns inte när jag fick cockilana utskrivet senast. Men jag fick det igår för jag ligger inne på en riktig nasty hosta som jag vill bli av med pronto. Men jag känner mig lite dåsig. Är det vanligt? Sedan kliar det även på kroppen lite. Börjar misstänka att jag kanske är allergisk? Vad tror ni? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
20kommentarer
 • Pretty! This has been a really wonderful post. Many thanks for providing these details. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipódromo camarero carreras en vivo hoy 2023-06-26 06:21:59 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! williamhill live

  free live horse racing 2023-03-24 22:06:44 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Thank you for great content. I look forward to the continuation. mecca live

  racing tv live streaming 2022-12-28 11:02:19 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good appreciate it for your efforts.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 10:26:39 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  racing tv replays today 2022-12-04 06:03:47 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Akta dig för cocilana, jag fick en allergisk reaktion av det i julas så fick utslag över hela kroppen, extremt lågt blodtryck och svimningar så fick spruta in adrenalin i kroppen. Bara en varning om du får väldigt mycket utslag och att det börjar klia.

  Gabriella 2016-08-16 20:28:05
  Svara
 • Är det rätt att ens pojkvän kan ställa ultimatum om att jag ska sluta umgås med mina bästa killkompisar, även om man förlängesedan haft en fling osv med dem?

  Olivia 2016-08-16 17:14:46
  Svara
  • Svar på Olivias kommentar.

   Nej, det är inte ok. Man ska aldrig behöva sluta umgås med vänner (om man bara är vänner), och partners som tycker det dumpar man eller pratar allvar med.

   Linda 2016-08-17 10:20:52
   Svara
 • Kan ni ta upp hur ni hanterar när en vän försöker vara som en själv? Alltså personlighet, utseendemässigt, tar gamla flörtar osv. Hur ska man reagera??

  J 2016-08-16 17:09:47
  Svara
 • Prata gärna om hur man skaffar nya vänner, hur skulle ni göra osv. För att jag har flyttat och går i en klass där jag inte känner någon och jag brukar i början vara väldigt tillbaka dragen och tyst och det tar tid för mig att ”slappna av”, skratta och prata massor. Det som gör hela situationen ännu värre är att dem känner redan varandra väldigt väl och vet lite vem jag är. Och ingen av dem har visat ett så stort intresse av att vilja ha en vänskap med mig.

  L 2016-08-16 16:13:02
  Svara
 • Hej! Jag är 19 år och flyttar snart till Stockholm ensam. Jag undrar hur man bäst gör för att träffa nya vänner i en ny stad? Ställen man kan träffa på härliga människor på i Stockholm? Hur tar man steget att prata med nya människor?

  A 2016-08-16 15:54:31
  Svara
 • har du någon gång slutat umgås med en killkompis för den har träffat flickvän?
  Umgås du med damon f?

  Amanda 2016-08-16 15:19:36
  Svara
 • Det är morfin i cockilana så det är inte alls konstigt att bli dåsig 🙂 man blir ju typ ”hög”. Jävligt effektiv hostmedicin dock men ta det lugnt med doserna på dagen just pga dåsigheten, bäst att ta på kvällen innan läggdags!

  Angående podden vore det roligt att höra vad för typ av vän ni båda är i en vänskapsrelation. Kanske ni önskar att ni gjorde någonting mer eller någonting annorlunda. Vad för slags vän ni är i en grupprelation. Också vad ni ”är ute efter” hos en annan vän, viktiga egenskaper osv! 🙂

  Evelina 2016-08-16 13:12:10
  Svara
 • Som någon annan också nämner, det här med att man kanske inte är så sugen att hänga med en vän lika mycket längre, pga olika anledningar.
  Det är så svårt att dra sig ungan, speciellt när man kanske hänger i samma gäng osv…

  malin 2016-08-16 13:05:32
  Svara
 • Jag har en vän som inte är så bra på att ge och ta. Jag ger och ger och ger hela tiden men får knappt något tillbaka. Jag tror att det är ett personlighetsdrag hos henne men jag har börjat tröttna på att ha det så och vet inte riktigt hur jag ska gå vidare med det. Hur ser ni på det?

  H 2016-08-16 12:50:49
  Svara
 • En sak som jag reflekterat över är hur lika vänner ofta blir i utseende och stil. Hur mkt påverkas ni av era vänner och hur de ser ut, har för grejer etc. Med tanke på ”bloggvärlden” där många tjejer som ligger högt på topplistorna har liknande utseende, väskor, kläder, hår, stil hemma osv… Och så är det ju bland de flesta som umgås mkt/ influeras av varandra. Tog bloggvärlden som ex för att ni är i den och har ju många som ser er, till skillnad från en annan sfär som inte är offentlig.
  Vet ju själv att jag och mina nära är rätt lika 😉
  En annan sak, när vänner och partners inte går ihop. Åt båda håll liksom, när ens partner inte gillar ens vänner och vice versa. Eller när ens vän skaffar en partner som inte gillar en själv. Kul å höra lite åsikter. Själv är jag av den åsikten att ”sist in i gänget” får anpassa sig (dock såklart vara sig själv blablabla… Men får acceptera och respektera nya gruppen och bjuda till)

  Ser fram emot avsnittet! Gillar att lyssna på podden, känns som att man (helt lovligt!) sitter och tjuvlyssnar på några på t-banan hehe 🙂

  ida 2016-08-16 11:49:14
  Svara
 • Om du får nässelutslag / allergisk reaktion ska du sluta ta den (kan bli allvarligare om du fortsätter med svårighet att andas etc.), och ja, man kan bli dåsig (vissa blir tvärtom ’höga’ på den).

  Linda 2016-08-16 11:46:05
  Svara
 • Tar också den hostmedicinen just nu! har röda utslag över hela halsen som kliar en massa. Jobbar på apotek och vet att det är en hyfsat vanlig biverkning. Att känna sig snurrig och dåsig är också en vanlig biverkning av morfinet.

  felicia 2016-08-16 11:45:08
  Svara
 • jag ska vara ärlig och erkänna att jag ljög för några nära tjejkompisar om att jag träffade en kille som jag inte träffade (på något sätt hjälpte det mig att gå vidare efter det att mitt ex var otrogen mot mig).. att ljuga HATAR jag så jag erkände det här före dem efter några månader och de blev helt sinnesjukt arga och besvikna. Vilket jag förstår. Men jag förstod inte att det skulle bli slutet på vår vänskap. Vi gick i samma klass at the moment och jag fick det kämpigt att gå till skolan för att jag kände mig så utfryst efter den här händelsen. Hur ser ni på att förlåta kompisar? Att stryka ett streck och gå vidare liksom, kan man det? Puss och kram

  N 2016-08-16 11:35:58
  Svara
 • Prata om hur man ska hantera att man växer ifrån vissa vänner när man blir äldre, & hur mycket ska man behöva ”jaga” en vän? En person som har svårt att själv erbjuda ex en middag, eller något så enkelt som en powerwalk, men att man själv måste erbjuda sig varenda gång?
  Väldigt väldigt flummigt men jag hoppas ni kan tolka det någorlunda!
  Ser fram emot en ny pod, pusss!!

  Amelia 2016-08-16 11:12:18 http://nouw.com/ammelias
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!