Grand Hotel Central 

Igår när vi kom fram och checkade in gick vi upp på vårt tak och drack några drinkar. Jag drack cava sangria och på bilden ser ni Lovisas drink som serveras i en kanna. I bakgrunden ser ni våran pool och Barcelonas takåsar. 

Vi är ett riktigt mysigt gäng här. Hälften har jag varit bekant med ganska länge eftersom att bloggvärlden är ganska liten och man går på samma events samt de flesta av dessa har varit på en del events jag anordnat. Men man lär känna varandra på ett annat sätt när man reser och framför allt bor ihop. Det ska bli härligt. 

Idag ansluter även Margaux till gruppen. Min älskade Maggan! Det ska bli fantastiskt att få spendera två nätter med henne. Vi har inte haft kvalitets tid sen i juni. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Lyssnar på podden och gillar den mer och mer för varje avsnitt! Vänskapsavsnittet var underbart, gillar att ni pratar om vänskapsrelationer som lika värdefulla som en kärleksrelation. Tycker oftast kärleksrelationer värderas högre. Fint att höra andra sidan! Ni är grymma och kompletterar varandra så bra!

    Lovisa 2016-08-21 10:41:59
    Svara
  • Ser superhärligt ut!

    Lina 2016-08-19 18:08:36 http://linanilsson.se
    Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!