Marbella, i love you.

Då spolar vi tillbaka tiden en stund. Lite tråkigt att jag är såhär pass sen med bilderna men jag tänker att vi försöker vara positiva istället och tänker att jag med detta förlänger sommaren och semestern en liten stund. Så kan vi njuta av allting lite längre.

För är det något jag gjort så är det att njutit ordentligt denna sommar. När jag och Hanna anlände till huset i Marbella så bytte vi snabbt om till bikinis och följde med killarna som hade en överraskning åt oss, de hade hyrt båt! Vi drack bubbel och jag gjorde en My Story på snap där jag uttryckte mina känslor och kärlek till mina bästa vänner. Hälften av dessa killar har jag känt extremt länge och det är en sådan fin känsla att få se dem bli män. Ni vet när jag och Hanna kom till huset kom alla och kramades och bar våra väskor, visade tillsammans till vårt rum och hade husesyn och det var så mycket kärlek i mig till dem då att jag trodde jag skulle overload:a.

DSC_8115 DSC_8113 DSC_8106 DSC_8134 DSC_8122 DSC_8154 DSC_8161  DSC_8164

Dagen efter hade vi bestämt att ha en heldag på Nikki Beach. Jag var klädd i en tunika jag fyndade på en marknad i Italien, sjal i håret från Venedig jag köpte förra året, väska Louis Vuitton och solglasögon från Dior. ÄLSKAR dessa solglasögon. Aldrig fått så många komplimanger för ett par solglasögon som dessa. Man kanske ska ”investera” i ett par till. Hehe.

 

DSC_8195DSC_8250

DSC_8239 DSC_8217

Här ser ni nästan hela gänget!

 DSC_8270

Jag hittade denna hatt jag förälskade mig i inne i butiken på Nikki Beach. Men när jag såg att den kostade närmare 7000kr så blev jag hjärtekrossad.

DSC_8282

Erik och PJ <3

DSC_8279

En annan dag åkte vi båt igen… Det är ju så härligt! Tänk att vi då fick turen att se ett gäng delfiner ha fullständig show för oss. Det var så vackert! Varför älskar man delfiner så mycket (!) ?

 

DSC_8337 DSC_8306 DSC_8363 DSC_8354 DSC_8364

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
14kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!