Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Rörd till tårar.

Ni… Ni är så wow-wow.

Era fina kommentarer i förra inlägget gjorde mig helt tårögd. Tack för att ni bryr er om mig. Tack för att ni är supportsamma och tack för att just du som läser detta just nu är min bloggläsare. Detta var vad jag behövde för att rycka upp mig och göra en ordentlig comeback. Jag har ju bilder på lager från Marbella, Paris och nu Barcelona jag inte publicerat. Men de kommer idag. Jag är egentligen vrålsjuk. Ligger med overklig hosta och sådan ont i halsen jag aldrig kan minnas att min stackars kropp någonsin upplevt förut så tänkte checka ut ett par dagar och inte röra en fjäder. Men nu tänkte jag om. Ska blogga bara. Inte lämna denna säng men blogga åt er.

Nu kör vi. Tillsammans. Och glöm aldrig, största av allt är kärleken.

Bild 2016-08-22 kl. 13.15 #4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
0kommentarer
  Dasha Girines webbshop
  Dölj
  metro mode weekly

  Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

  Mode
  Paulina Forsberg
  Lifestyle
  Susanne Barnekow
  Mode
  Petra Tungården
  Hälsa
  Joanna Swica
  Hälsa
  Sassa Asli
  Lifestyle
  Tess Montgomery
  Home
  34 kvadrat
  Lifestyle
  Henrietta Fromholtz
  Lifestyle
  Makeup by Lina
  Lifestyle
  Marie Serneholt
  Hälsa
  Foodjunkie
  Mode
  Fanny Ekstrand
  Mode
  Pamela Bellafesta
  Lifestyle
  By Momo
  Lifestyle
  Elin Johansson
  Mode
  Mathilda Weihager
  Mode
  Tyra-Stina Wilhelmsson
  Hälsa
  Fannie Redman
  Hälsa
  Josefines Yoga
  Mode
  Emma Danielsson
  Lifestyle
  Cassandra Lundgren
  Man
  Niklas Berglind