Rörd till tårar.

Ni… Ni är så wow-wow.

Era fina kommentarer i förra inlägget gjorde mig helt tårögd. Tack för att ni bryr er om mig. Tack för att ni är supportsamma och tack för att just du som läser detta just nu är min bloggläsare. Detta var vad jag behövde för att rycka upp mig och göra en ordentlig comeback. Jag har ju bilder på lager från Marbella, Paris och nu Barcelona jag inte publicerat. Men de kommer idag. Jag är egentligen vrålsjuk. Ligger med overklig hosta och sådan ont i halsen jag aldrig kan minnas att min stackars kropp någonsin upplevt förut så tänkte checka ut ett par dagar och inte röra en fjäder. Men nu tänkte jag om. Ska blogga bara. Inte lämna denna säng men blogga åt er.

Nu kör vi. Tillsammans. Och glöm aldrig, största av allt är kärleken.

Bild 2016-08-22 kl. 13.15 #4

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
1kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!