Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Dasha flyttar ihop med sin nya kille.

Ja jag antar att ni kanske redan förstått det. Men för er som inte riktigt gjort det berättar jag allt om det i veckans podcast. 

Ni som följt podcasten från första avsnittet vet ju vem detta är. Det är den charmerande killen som skickade en flaska bubbel till mig och Hanna när vi kom till Portofino. Men lyssna! Jag berättar allt där. 

Ni hittar våran podcast Onsdagsbubbel i podcastappen och på iTunes

Och för er som vill snoka liiite till har jag några snaps på honom uppe på min snapstory just nu. Dondasha heter jag där. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Helt rätt! Min kille flyttade in på typ tredje dejten, nu är vi förlovade och ska få en liten bebis i vinter. När man VET så VET man!

  Rebecca 2016-09-02 11:25:00
  Svara
 • Flyttade också ihop med min kille efter bara 2veckor och vi kände knappt varandra, nu har de gått 2år och allt känns fortfarande så jäkla rätt! All lycka till er!!!:)))))))) glad för din skull! ?

  A 2016-08-26 00:24:01
  Svara
 • Skitbra podd, härlig att lyssna på!! MEN – snälla Dasha sluuuuuta säg LIKSOM 20 gånger i en mening? Det låter för det första väldigt korkat, för det andra är det väldigt uppenbart att du försöker prata likadant som en viss annan person…du vet vem jag menar.

  Anna 2016-08-25 21:10:44
  Svara
 • Hej Dasha! Jag vill bara kommentera ”the big news” efter att jag lyssnade på detta pod-avsnittet 🙂 Jag tycker verkligen du gör HELT rätt i att följa hjärtat och bara köra, och flytta ihop med killen! Jag var själv i en liknande sits när jag träffade min kille. Jag flyttade hem från Norge i samma veva som vi träffades, och i samma veva som han köpte en lägenhet. Jag bodde då hos min mamma temporärt tills jag hittat något eget. Men mamma såg inte röken av mig då jag ALLTID sov hos honom. Så när vi pratade igenom situationen kände vi båda att varför inte bara flytta ihop? Och åtminstone testa 🙂 Jag har alltid varit den som inte vill göra något förhastat osv, MEN känns det rätt så finns det inget att tveka på. Kan ju avsluta med att nämna att vi firar två år nästa vecka och har precis köpt en gemensam lägenhet 🙂 Puss!

  Sara 2016-08-25 14:28:52
  Svara
 • You move fast girl! But when you know, you know:)
  Klem fra meg

  Christine 2016-08-24 16:47:17
  Svara
 • Så spännande!

  Lina - Bröllopsplaner och inspiration 2016-08-24 13:40:19 http://linanilsson.se
  Svara
 • Kan man inte bo ihop ska man inte vara ihop tycker jag. Så det är ju så jävla rätt att ni flyttar ihop, så sjukt kul! Glad för din skull Dasha! 😀 kram!

  Anna 2016-08-24 13:37:28
  Svara
 • Glad för din skull! Följt dig länge nu och känner lite samma känsla som när ens kompis ÄNTLIGEN hittar rätt. Kram och lycka till <3

  Ida 2016-08-24 13:20:27
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Henrietta Fromholtz
Hälsa
Joanna Swica
Home
34 kvadrat
Lifestyle
Elin Johansson
Hälsa
Foodjunkie
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Pamela Bellafesta
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Hälsa
Fannie Redman
Lifestyle
By Momo
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Makeup by Lina
Hälsa
Sassa Asli
Mode
Petra Tungården
Lifestyle
Tess Montgomery
Mode
Paulina Forsberg
Mode
Fanny Ekstrand
Lifestyle
Marie Serneholt
Mode
Emma Danielsson
Man
Niklas Berglind