Höstens viktigaste accessoar 

Jag vill börja med att säga att detta är noll procent spons. Jag gick till Apoteket och sa att jag hade så ont i halsen att jag inte klarade av att svälja en mun vatten. Då berättade expediten att denna spray ska fått mycket goda recensioner. Jag sa att då tar jag tio stycken (!). Hon förstod inte mitt skämt så det blev lite konstig stämning i någon sekund…

Men till saken hör att den ÄR extremt bra. Min halsont lättade efter bara några timmar. Man måste spraya på då och då för att upprätthålla men jag ville tipsa om denna för den hjälpte mig riktigt hårt. 

Nu ska bara hostan och snoret bort också. Många år sedan jag kände mig såhär förkyld, såhär länge. Inne på vecka tre nu. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
4kommentarer
 • I very delighted to find this internet site on bing, just what I was searching for as well saved to fav horse racing stream

  newsmax live stream 2023-07-15 06:32:57 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Bisolvon tablettform är de bästa mot hosta. Kurerar också just nu och dessa tabletter är magi. Sover hela nätterna nu äntligen

  Maja 2016-08-25 13:08:59
  Svara
 • Måste testas! Jag hatar att ha ont i halsen, finns så mycket gott jag vill äta.

  Lina - Bröllopsplaner och inspiration 2016-08-25 09:39:03 http://linanilsson.se
  Svara
 • Hej! Haha min mamma är lika dan rysk och ska fixa när man inte ser på ? du är inte ensam

  Linda 2016-08-24 20:11:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!