Champagne & kräftor 

Alltså känns som om min näsa blivit större av allt snor? Eller är det inbillning? Så trött på att vara sjuk. Idag är det en hel del på schemat som inte är push-bart. Skjutit upp och avbokat praktiskt taget hela denna vecka för att försöka kurera mig. 

Ikväll ska vi bara vara hemma, dela på en flaska skumpa och äta kilovis med kräftor. Hur mysigt? 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
6kommentarer
 • Förra helgen skrev du ”imorgon när jag är hemma ska jag berätta mer” (om karln). När kommer det? Ilandsproblem, men sjukt jobbigt med bloggare som skriver sånt men sen händer det aldrig.. 😛

  Nellie 2016-08-27 15:56:00
  Svara
 • Du ser ju jätte söt o pigg ut, måste vara kärleken,,,, hälsa J från mig.

  katarina liebermann 2016-08-26 18:19:39
  Svara
 • Hur mysigt att det helt plötsligt finns ett ”vi” där!? 🙂 PUSS!

  Josefine 2016-08-26 15:00:32
  Svara
 • Näsan blir större på riktigt, iaf på mig 😉 Är nog inte snoret i sig utan snarare slemhinnor och annat som svullnar upp. Jag ser ibland förjävlig ut rent ut sagt för har en förmåga att svullna upp nå jävulskt över bihålorna. Men kan inte tänka mig annat än att du ser lika fab ut som du brukar i alla fall!!!

  hanna 2016-08-26 13:20:52
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!