Stärka immunförsvaret.

Mitt immunförsvar verkar vara kört i botten. Min mamma ringde mig häromdagen och sa att Gurkmeja tydligen ska vara något. Den HAR något, som ska hjälpa mitt immunförsvar.

Så nu ska jag dricka ett glas med mandelmjölk, en tesked gurkmeja och en tesked kokosolja varje morgon. Det ska tydligen vara bra. Jag känner mig desperat så jag hade förmodligen tryckt i mig vad som helst om någon föreslog det…

Första morgonen blev det sojamjölk men from imorrn blir det mandel. Vad tror ni på detta påhitt.

 P2800226 P2800232

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing kcal9 tv

  newsmax.com live 2023-07-15 06:01:27 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Definitely, what a great blog and instructive posts, I definitely will bookmark your site.All the Best! equidia

  cheltenham racing live stream free 2023-07-07 07:49:28 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Kan verkligen tipsa om att köpa Propolis från tex Svensk Hälsokost. Det är ett bivax i kapselform som fungerar superbra. Propolis har stark antioxidant effekt, verkar antiinflammatoriskt, hämmar virus och bakterier, lindrar infektioner och stärker immunförsvaret.
  Finns mycket att läsa om det om du googlar. Nu låter jag sponsrad men det är jag inte ? har testat allt möjligt pga återkommande förkylningar och upplever att det verkligen fungerar. Ha det bra och krya på dig!

  Linda 2016-08-30 12:18:21
  Svara
 • Riv ingefära (kan frysas om man vill att det ska bli lättare att riva)
  Pressa en lime
  Ta en tsk till en msk honung

  Häll på kokande vatten!

  Superbra för immunförsvaret och gott 🙂

  Johanna 2016-08-30 11:22:34
  Svara
 • KAN JANG!! Svinbra! Funkar aaaalltid på mig! Det är bara att hälla i dig typ 10 shotar under en dag och så kör du så tills du känner dig bättre. Ju mer desto bättre!

  Anna 2016-08-30 09:47:10
  Svara
 • Guldmjölk dasha guldmjölk! Bara googla. Gott och grymt för kroppen

  Poddkollen 2016-08-30 09:22:49 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Heja! Jag tror att det blir bra med färsk!

  Gabriella 2016-08-30 09:14:56 http://gabella.devote.se
  Svara
 • Dashis! Kör FÄRSK gurkmeja om du verkligen vill ha resultat. Finns att köpa på Paradiset (har jag för mig!) som finns på Regeringsgatan samt Brännkyrkagatan.
  Själv kört på detta. Kallas Golden Milk. Funkar inte alls i närheten lika bra med torkad som med färsk. TIPS! Ha i FÄRSK ingefära + svartpeppar (jag vet, äckligt äckligt äckligt! men svartpeppar hjäpler till att aktivera de nyttiga ingredienserna i gurkmeja!) så ska du få se på immunförsvar 😉
  Kram på dig!

  rosanna 2016-08-30 08:37:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!