Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Oh happy day

My oh my vad jag älskar mina kräftisar. Hur kan vi redan vara inne i September och jag bara ätit kräftisar två gånger denna sommar. Tror att jag måste köpa på mig ett gäng och frysa in så jag har under hösten.

Så här såg det ut i fredags när vi åt kräftisar här hemma. Någon frågade om mina nya champagneglas och de är från Riedel och de är sådär superlyxiga att dricka ur. Som på en fin krog.

P2800157

P2800159

P2800169 P2800163 P2800167 P2800161   P2800162

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
2kommentarer
  • Jag älskar också kräftor! Så himla gott!

    Lina - Bröllopsplaner och inspiration 2016-09-01 17:23:34 http://linanilsson.se
    Svara
  • Haha vilket sammanträffande 😀 Jag och killen var på champagneprovning igår i regi av Riedel där de pratade om vikten av rätt glas. Vi fick med oss alla glas från provningen, bland annat champagneglaset från Veritas-serien (http://royaldesign.se/viewitem.aspx?ID=148342) och jag är kär. Vill bara dricka champagne livet ut ur dessa magiska glas 😀 Nu blir det sälja hela Iittala serien, skäms nästan lite men det är aldrig för sent att lära sig nåt nytt!

    Stephanie 2016-09-01 13:32:04 http://www.stephaniehak.com
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand