Anna de Codorniu – CAVA

 Detta inlägg innehåller alkoholhaltiga drycker och är ett samarbete med Anna de Codorniu. 

Och DÄR är Fashion Week slut. Har ni följt det slaviskt? Det har jag, från sängen… Varit sjuk men en visning jag inte skulle missa i världen var Daisy Grace. Kände på mig att den skulle vara speciell… Och det var den. Älskar att det var glatt och härligt och olika sorts människor och inte bara några stela figurer som bara ”visade kläderna”. Inför visningen bjöd jag hem lite tjejer jag tycker är gulliga på brunch.

IMG_3173

Vi drack den ekologiska cavan Anna de Codorniu som är gjord på 70% Chardonnay-druvor vilket gör den till en av det torraste och absolut fräschaste bubblet på marknaden! Smaken känns frisk och luftig. Jag hade tex gärna ätit fisk, skaldjur eller kräftisar till denna cava! Läs mer om cavan HÄR. Men nu var det ju brunch på menyn.

P2800255

Jag bjöd på bär, A-FIL (besatt av det), lite salamis, ost och annat smått och gott som ni ser på bilderna. Man borde äta frukost eller brunch tillsammans med människor på vardagarna oftare. Hanna lovade att hon ofta skulle bjuda på frukost om hon bodde i stan. Tur att hon letar för fullt!

P2800258

PS. Glöm ej att alkohol är beroendeframkallande.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!