Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Hur viktigt det är att leva i nuet.

Jag har verkligen haft världens bästa sommar, denna sommar. Jag vet att jag är otroligt välsignad med att kunna ha ett sådant jobb som gör att jag kan vara bortrest i fem veckor och jobba under den tiden. Att jag inte måste vara hemma för att jobba. Och att jag har den ekonomiska möjligheten att göra så. För mitt liv har ju absolut inte alltid sett ut så. Tack freakin livet för det!

En sak jag vill ge mig själv en high five för är att jag är så jävla bra på att uppskatta tillfällen. Jag bokstavligen kan säga mitt i en middag, eller under en frukost eller framför en amazing vy:
– ”Stopp, detta ögonblick, det är perfekt. Detta ska vi minnas när livet inte känns lika fantastiskt och lika perfekt som just nu. I slaskiga Februari tex”. 

P2790654

Men det är så viktigt att uppskatta det man har och det man får uppleva. Jag har otaliga sådana stunder från denna sommar, här kommer några av dem:

– När jag och Cissi var i Italien satt vi på terassen på kvällen och drack bubbel. Så kom vi på den geniala iden att ringa upp BeccaFacetime. Så hon öppnade en flaska rött på andra änden och så satt vi sådär i några timmar. Det var absolut helt perfekt.

– Många av de morgonpussar och kramar jag fick av Sienna och Alessia när de kom upp och väckte mig. Eller (!) Siennas överlyckliga vrål när hon kissade på toan istället för i blöjan (var major träning på hög nivå).

– Det ögonblicket när jag och Cissi kollade klart på filmen ”Me before you” och eftertexten började rulla och ingen av oss sa ett ljud utan bara satt och störtbölade. Med ljud. För oss själva men ändå tillsammans <3.

– Känslan när jag och Hanna steg in på vårt hotellrum i Portofino och såg den absolut mest häpnadsväckande utsikten jag någonsin sett.

– Första dagen i Marbella, när vi åker båt och alla är helt tysta och bara står och tittar ut i havet. Då satt jag längst bak och mina ögon fylldes av tårar bakom solglasögonen till människorna framför mig. Har så mycket kärlek till dem att det nästan bubblade över.

– När jag och Margaux beställde upp bubbel till hotellrummet i Barcelona men drack inget utan bara hoppade i sängen och dansade till låtar som får en att skratta.

– När jag gick på den där dejten med honom som aldrig tog slut.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Älskade ”Me before you”. Helt underbar.

  Lina - Bröllopsplaner och inspiration 2016-09-04 09:20:19 http://linanilsson.se
  Svara
 • Fick rysningar av denna text!! Så fint <3

  Linnea 2016-09-03 19:39:47
  Svara
 • åååå blev tårögd

  filippa 2016-09-03 15:53:09
  Svara
 • Vilket härligt inlägg med underbara stunder och minnen!
  Du har så rätt i att man måste leva i nuet ör livet händer precis här och nu och ta vara på allt de fina som finns omkring oss 🙂
  Ha det så bra Dasha 🙂
  xx
  http://mariannelle.com

  Marianne 2016-09-02 07:18:59 http://mariannelle.com
  Svara
 • Underbara minnen!! Man vet aldrig när det vänder eller när en motgång möter oss så det lönar sig att njuta och vara t a c k s a m <3

  Julia 2016-09-01 20:29:34
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand