Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Är så jävla ledsen.

OKEJ jag har inte lunginflammation. Men anledningen till varför jag har så ont är för att (håll i hatten nu) jag har hostat sönder revben. Jag har en eller flera sprickor på min vänstra sida. Därför jag har haft så himla ont. Tydligen är det inte helt ovanligt att hosta sönder revben. Jag hade aldrig hört det förut… Men nu har jag fått penicillin och annan hostmedicin som jag inte är allergisk mot och bör bli bättre inom en snar framtid.

Men som om detta inte varit tillräckligt jobbigt så såg jag en mygga igår när vi låg i soffan. Någon timme senare när vi låg i sängen och kollade på Blacklist kliar det mellan tårna och jag känner en liten kula. Förutsatte att det var myggan som bitit mig men efter ett litet tag tänder jag mobillampan och tar mig ett kik. SÅ VAR DET EN FÄSTING.

Då tappade fröken Dasha det helt. Ni som känner mig eller följt bloggen ett tag vet ju vilken låg smärtgräns jag har… Och att behöva dra bort en fästing var absolut droppen för mig. Jag tappade det totalt. Började gråta så det sprutade tårar åt alla håll och skakade som ett asplöv. Det var ren ”jag orkar inte mer smärta”-frustation. Nu med facit i hand gjorde det inte så ont, att ta bort den. Men min egen smärta är det enda jag är riktigt rädd för här i livet. Så jag målade direkt upp hur jag hade gjort så fästingen bitit sig fast ännu hårdare när jag kliade på den, att den utgett mer gift och att min tå skulle trilla av pga detta och jag skulle få halta av smärta med endast fyra tår och käpp resten av mitt liv. Jag VET att det låter otroligt dumt och rent ut löjligt såhär. Men fysisk smärta är det enda jag inte kan hantera i denna värld… Jag blir yr, illamående och får panik bara av tanken på något som kanske kan göra ont.

     P2790769

PS. Pratar mer och djupare om detta i morgondagens podcast Onsdagsbubbel. Och även om nya Paradise Hotel och nya serien Singelliv. Sedan pratar vi även om det är ok att googla sin dejt, innan dejten. Berättar en historia om när en kille hade googlat mig, innan våran första dejt. Den är ganska absurd. Missa ej! 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Hej Dasha!
  Älskar er podd! Skulle inte ni kunna göra så den kommer ut direkt under natten/ tidigt på morgonen på onsdagar? Älskar nämligen att lyssna påväg till jobbet!! Kram

  Olivia 2016-09-07 08:45:55
  Svara
 • Stackare, fyfan- men ändå ”skönt” att din smärta var befogad. Hade ju blivit tokig om allt såg bra ut.

  Och vad gäller andras sjukdomar osv så står man alltid sig själv närmast. Det spelar ingen roll om någon annan har brutit ryggen, fått cancer,lever med kronisk smärta eller genomgått skilsmässa. KRAM

  Poddkollen 2016-09-06 21:20:36 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Jisses Amalia! Själv så lever man med konstant kronisk smärta i livmodern/buken. Och alla andra sjukdomar/biverkningar man får som kommer på köpet.
  Jag har endometrios.

  Smilla 2016-09-06 14:11:33
  Svara
  • Svar på Smillas kommentar.

   Jag är väldigt ledsen för din skull och kan bara föreställa mig hur mycket det måste suga men att förminska andra människor smärta eller problem är inte särskilt ödmjukt.

   dasha 2016-09-06 14:31:53
   Svara
   • Svar på dashas kommentar.

    Tycker inte hon förminskade din smärta, men du skrev ju själv att fästingen inte egentligen gjorde så ont. Alltså, jobbigt att vara smärtkänslig såklart men samtidigt väldigt mkt drama kring ett fästingbett som nog många har liite svårt att förstå

    Maria 2016-09-06 14:36:47
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand