Onsdagsbubbel. 

I veckans Onsdagsbubbel pratar jag och Hanna om Fuckboys. Vad är en fuckboy och går det att omvandla dem till niceguys? Vi diskuterar även nya Paradise Hotel och nya serien Singelliv. 

Lyssna gör ni som vanligt i iTunes eller i eran Podcastapp

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
22kommentarer
 • Excellent article! We will be linking to this particularly great article on our website. Keep up the good writing. https://freehorseracingtv.com/live2/

  carreras en vivo hipódromo camarero 2023-06-26 03:28:39 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Thank you for your shening. I am worried that I lack creative ideas. It is your enticle that makes me full of hope. Thank you. But, I have a question, can you help me? https://accounts.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY

  binance register 2023-06-04 07:32:36 https://accounts.binance.com/en/register?ref=P9L9FQKY
  Svara
 • It’s nice to see the best quality content from such sites. william hill live racing radio

  racing tv stream 2023-03-24 03:24:19 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • I agree with your point of view, your article has given me a lot of help and benefited me a lot. Thanks. Hope you continue to write such excellent articles.

  gate.io vs binance 2023-02-20 18:29:17 https://www.gate.io/signup/612995
  Svara
 • I think the admin of this site is really working hard for his website, since here every stuff is quality based data. daystar tv live

  any horse racing on tv today 2022-12-27 22:24:27 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • As I website owner I believe the content material here is really good , appreciate it for your efforts. https://freehorseracingtv.com/live/

  racing post tv greyhounds 2022-12-24 03:11:52 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • We always follow your beautiful content I look forward to the continuation.

  evden eve nakliyat izmir 2022-12-08 10:03:08 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • it’s awesome article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/

  Svara
 • Trodde verkligen att den här podden skulle bli bra efter första avsnittet, men tyvärr gått i fel riktning. Tror ni ska lyssna på första avsnittet och hitta tillbaka, eller så är det bara så att åldersskillnaden bara blir för stor mellan er att samtalen inte blir bra och att ni är för olika. Hoppas ni kan hitta tillbaka, ni är ju egentligen grymma!

  Kajsa 2016-09-12 19:09:22
  Svara
 • Tyvärr är podden så ointressant att lyssna på då det känns som att 95% handlar om DIG och hur du mår. Tycker otroligt sällan att Hanna får en värdig chans till samtal och när hon väl tar dem låter du så fruktansvärt ointresserad, kanske för att det handlar om något som du inte kan relatera till. Nej tyvärr slutar jag lyssna på er podd nu, otroligt besviken på hur du tar stafettpinnen och vägrar dela med dig av den.

  Elina 2016-09-12 11:03:52
  Svara
 • Hej Dasha! Jag uppskattar podden enormt och tycker att det är kul att lyssna på just dig o Hanna iom att ni är rätt så olika, det är kul att få inputs i olika situationer från er båda iom ålderskillnaden och era olikheter.

  Men många gånger blir det upprepningar, ibland måste jag dubbelkolla om jag lyssnat på samma avsnitt innan för ni går igenom samma saker gång på gång tex historien om idrotten samt hur ont du har.

  Förstår att 1) det GÖR ont och 2) ibland, likaså i verkliga livet, glömmer man vad man pratat om tidigare och upprepar sig. I verkliga livet funkar det såklart men podden är ju ändå eran business nu, och även om det kan ta emot att få konstruktiv kritik så ges det ju av oss läsare i hopp om att ni ska ta er till det och vilja behålla oss lyssnare. För jag gillar verkligen podden nu och har lyssnat på alla avsnitt, men tycker att det finns områden med stor förbättringspotential 🙂

  [email protected] 2016-09-12 10:24:01
  Svara
 • Tycker tyvärr också att podden bara blir sämre och sämre… Såg att han vad lyssnarna att ställa frågor men ni tog inte upp någonting av det?! Känns som att 90% av podden bara handlar om dig/att du ska få höras. Hoppas det förbättras!!!

  Lova 2016-09-11 21:28:59
  Svara
 • Hej! Ville bara säga att jag skulle också ÄLSKA en podd med dig och Margaux! Har tänkt på det länge, hade varit väldigt spännande och roligt, ni verkar ha sån fin kemi!

  Carro 2016-09-11 21:26:57
  Svara
 • Måste bara säga att jag älskar er podd! Jag bor i en liten stad där alla av mina tjejkompisar har flyttat ifrån (låter jättehemskt haha, men det är inte så illa som det låter) men så trillade jag in på er podd vilket var så härligt när man saknar tjejsnacket med sina vänner och killen är i Stockholm på konsert. Så började lyssna på avsnittet där du flyttar ihop med din kille och det är så sjukt för det var exakt samma situation för mig för exakt ett år sen. Min kille Simon hade precis skaffat lägenhet och skulle börja köpa in nya saker till den men ändå hade han sovit hos mig varje dag i ca 3 veckor och vi båda bestämde oss helt enkelt bara för att vi kör!! Så han flyttade in hos mig trots att vi bara hade träffats i ca 3 veckor, just för att det kändes onödigt att slänga ut pengar på det när vi ändå kanske skulle flytta ihop senare och båda hade också tänkt tanken. Men nu ett år senare håller vi fortfarande ihop och vi har det fantastiskt! Tycker du verkar vara en sån fantastisk person dasha! Trots att jag endast började läsa din blogg idag och plöjde igenom hela glamourama säsongen igårkväll haha. Du verkar ha en sån otroligt bra inställning till livet, tacksam, ödmjuk och rolig! Båda fötterna på jorden liksom. Ville bara kika in och säga det! – Jessie

  Jessie 2016-09-11 17:51:09
  Svara
 • Jag stängde tyvärr av denna veckas podd jag också. Väldigt mycket prat om sjukdom och om andra saker än vad podden heter och vad man förväntar att den ska handla om.
  Tror ni kanske måste ha frågestund där ni involverar lyssnarna eller ha en mer uppstyrd podd (med en röd tråd genom podden och hålla er till ämnet) för att den ska bli mer intressant!
  Vardagssnack er två emellan utan vidare djup är inte superkul att lyssna på och vet att ni kan bättre:) hejar på er!

  Nathalie 2016-09-11 16:49:05
  Svara
 • Kanske en sjuk fråga, jag har sån ångest för att flytta ihop med min kille pga att jag inte kan gå på toaletten när han är hemma! Hur tänker ni kring sånt? Kanske för privat men helt seriöst hur ska jag någonsin kunna bo med en man?? Ni är bäst!

  Lovisa 2016-09-11 12:59:21
  Svara
 • Ja Dasha podden var verkligen inte så härlig. I din och Fornis podd har du berättat skolidrottsstoryn, och nu TVÅ gånger i denna. Men jag lyssnar vidare för jag vet att du är en bra poddare. Strålande till och med i vanliga fall. Du kanske borde podda med Margaux istället för Hanna

  Amanda 2016-09-11 11:46:56
  Svara
  • Svar på Amandas kommentar.

   Håller med om att du bör podda med Margaux. Ni hade varit dreamteam och tror er podd hade haft allt – både positivtet, din smarthet ang både business och killar samt glimten i ögat.

   Terese 2016-09-11 16:00:37
   Svara
 • Måste verkligen säga att jag håller med. Älskar dasha i podden med forni men detta blir tyvärr lite platt. Du och t.ex. Petea hade varit ett perfekt team.

  Jenny 2016-09-10 22:18:08
  Svara
 • Gillar dig väldigt mycket Dasha. Du är en smart tjej men vad har du och Hannah för utbyte med varandra? Helt fel dynamik.Du kanske ska göra något själv eller mer likasinnad. Du är bäst!

  Anna 2016-09-10 20:37:55
  Svara
 • Måste säga att jag också stängde av den veckans podd..Så mycket upprepning trodde jag lyssnade på samma podd som jag gjorde för några veckor sen,

  Sara 2016-09-10 18:16:55
  Svara
 • Hej!

  Gillade er poddcast så himla mycket i början, den var positiv och var mycket man kunde ta till sig. Men nu lyssnade jag på onsdagens och att ni pratar om din rädsla för ont i 15 minuter? Förstår att det tar på psyket att må sådär dåligt och ha det så som du har det. Men det är inte superintressant att lyssna om det om och om igen. Hoppas ni inte tar detta negativt utan det är mer att jag stängde av för fick inte samma känsla som dom första avsnitten.
  Kram!

  Terese 2016-09-10 12:35:12
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!