Clara Henry, D-Vitamin och Mr French.

FREDAG: 

Började med fredag med frukost på Urban Deli och kikade på Clara Henrys nya klädkollektion! Det var både blommor och kattungar och så var det mysigt att träffa Clara. Henne gillar jag mycket. Hon är en sådan jag hade kunnat vara vän med. Kanske ska bjuda ut henne på en kompisdejt. Kolla in hennes kollektion här!

d186e4673c3556e101e2246ec4dc8383

Sedan spatserade jag över till Bangerhead och blåste håret. Lockade även upp det en aning.

Sedan var det dags för aw och då mötte jag upp Anna och Hanna Italiano Bar. 

img_8151.jpg

När klockan blev 19 skyndade jag mig till Dansens Hus och mötte upp Molly. Vi skulle titta på föreställningen Nötknäpparen men i modern upplaga som jag fick i 30årspresent av henne för femmånader sedan. Och det var så jävla bra. Tappade andan flera gånger, svalde tårar tre gånger och skrattade rakt ut minst fyra gånger. Rekommenderar denna föreställning till alla!

Sedan skulle vi äta middag på Pocket men på vägen dit fick jag en sådan där brutal hostattack så jag fick för många kväljningar jag inte kunde hålla emot på… Så det blev en otrevlig historia. Efter det fick jag ont i magen och blev allmänt dålig. Vi satte oss på mitt älskade Pocket men jag fick knappt ner något i magen. Så efter en väldigt kort middag kröp jag hem och fick tyvärr avsluta kvällen vid 22-tiden i sängen med randiga kinder efter mascaran för jag tyckte väldigt synd om mig själv.

LÖRDAG: 

Ny dag och nya tag. Gick upp tidigt och promenerade till Clarion Sign. Det skulle ju vara strålande sol och jag kände för att jobba på brännan. Jag fick dock en geting i min frukost. 🙁

Jag solade och hängde bort dagen med PJ.

Blundade och önskade att detta var havet…

…och tog en öl. Ibland är öl så gott så det liknar ingenting. Detta var exakt en sådan öl.

Oj vad jag njuter här.

Så hade jag PMS och då ser min hy ut såhär. Fyfan för PMS veckan alltså.

Men härligt det är med solen ändå. Känner D-vitaminerna i mig fortfarande.

När det blev kväll mötte vi upp några fler kompisar och åt middag på Mr French. Avslutade med hotshots! Sedan tog vi en sväng på Kasai och det ska få ett helt eget inlägg.

SÖNDAG: 

Här gjorde jag inte många knop. Låg i sängen och åt en burgare och plöjde ca 20 avsnitt av serien Hart of Dixie. Tycker väl den är kul emellanåt men extremt utdragen ibland. Men ett helt ok tidsfördriv en söndag.

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
12kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!