Blurred lines.

Min helg i bilder som både var härlig och ohärlig kommer snart. Men först ska jag mata av resten av min mailinkorg. Hade 103 obesvarade mail när jag gick och la mig igår. Idag är den första riktiga och officiella dagen då jag börjar jobba igen. Jag har ju småjobbat under hela sjuktiden men inte sådär på riktigt. Har ju försökt sova ut och bara vila. Nu är hostan på bättringsvägar. Nu är det bara en vanlig hosta, inte sådär hysterisk så jag får kväljningar efter varje attack.

Men har fortfarande väldigt ont på vänster sida, i revbenet där jag har en spricka. Vet ni hur länge det kommer hålla i sig? Hur snabbt läker sprickor i ben.

Dior – Solglasögon
NewYorker – T-shirt
Zara – Kjol
Miu Miu – Skor
Chanel -Väska

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!