Att ta kritik.

I veckans podcast Onsdagsbubbel som kommer ut imorgon pratar vi om att ta kritik, saker man är rädd för och ganska mycket om kompisrelationer som avslutas. Det är ett ganska starkt avsnitt och ni ska veta att vi tagit till oss om all kritik vi fått.

Jag fick ju ganska mycket av er efter förra veckans avsnitt.. Jag blev först extremt upprörd på er. Blev sur och ville nästan sätta armarna i kors och svara ”MEN LYSSNA INTE DÅ” men sen lyssnade jag igenom de tre senaste avsnitten igen och insåg att ni hade rätt.

Jag babblar på och babblar på och lyssnar inte på Hanna och bara klagar att jag hostar och är sjuk men denna sjukdom har varit så jobbig och så stor del av mina dagar då jag bara varit hemma och sängliggande i så många veckor. Men det är klart ni har rätt, att detta inte alls är så roligt att lyssna på. Men nu vänder vi blad, gör om och gör det bättre helt enkelt.

Veckans podcast kommer kick as. Tro mig!

img_8121.jpg

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
24kommentarer
 • Thanks for sharing. I read many of your blog posts, cool, your blog is very good. https://accounts.binance.com/es/register-person?ref=WTOZ531Y

  bono de registro en Binance 2023-07-31 15:43:23 https://accounts.binance.com/es/register-person?ref=WTOZ531Y
  Svara
 • very satisfying in terms of information thank you very much.crackstreams horse racing

  watch newsmax live 2023-07-15 03:42:14 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • I really like reading through a post that can make men and women think. Also, thank you for allowing me to comment! where to stream fiba women’s afrobasket live stream

  watch sky sports racing free 2023-07-07 04:58:24 https://freehorseracingtv.com/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Hej Dasha! Har en fråga till podden om ni skulle ha tid. Har en bästa vän som är jätterolig (och rätt intensiv), hon är lika galen som mig liksom. Hon är verkligen en bra vän och kul att umgås med! Men som sagt rätt intensiv och dramatisk. Vi har varit vänner i hundra år men jag har börjat märka nu när jag börjar bli runt 25 och börjat umgås mer med andra nya vänner också, att just den här vännen kan vara så jäkla negativ och downer så fort jag berättar något kul! Jag vet att jag kan vara naiv men det är just för att när jag tänjer gränserna och går utanför comfort zone så händer så mkt positivt för mig och min utveckling, även om det är risky och lika gärna kan gå åt skogen. ALLTID när jag tar sånna här steg i livet, kan vara från när jag började en svår utbildning (som hon tyckte var naivt av mig för att det är ju jättesvårt, men nu är jag här och snart klar med utbildningen och klarade det liksom. Hon bad om ursäkt efteråt för blev arg såklart). Nu har jag träffat en kille som bor i ett helt annat land (kan också gå åt helvete eller faktiskt bli något, man vet ju aldrig!), och då är hon såklart jättenegativ och har lite tonen ”Men vad tror du egentligen?!? Han bor ju där!”. Förstår ni vad jag menar? ÄR det verkligen värt det? Vill ju omge mig av upplyftande människor som stöttar mig och alla mina galna idéer, vill ju leva livet utan begränsningar! Men samtidigt är hon en sån nära vän man kan berätta allt för och dessutom skrattar vi så mycket tillsammans. Har tagit upp det här innan men hon säger att ”hon bara är realistisk”, men jag tycker snarare att hon är en pessimistisk downer. Vet inte hur jag ska göra!
  Tack för en bra podd!

  - 2016-09-16 21:14:59
  Svara
 • Jag blev verkligen så himla glad i början när jag hörde att du och Hanna skulle göra pod tillsammans, men jag måste tyvärr säga…
  Jag klarar inte av att lyssna på podden längre för det ända jag hör är ditt snurvlande och gnyande. Det känns nästan som om att du ska passa på att snurvla dig och hålla på när du är så nära micken som bara möjlig för att vi tydligt ska höra att du är sjuk och tycka mer synd om dig.

  Självklart är det hur jobbigt som helst att vara sjuk och såklart är det synd om dig. Men jag kan inte lyssna på podden då jag tyvärr bara tycker att det är äckligt (även då ni är roliga och har mycket bra åsikter).

  Kanske låter banalt och överdrivet, men jag hoppas verkligen att du kan i alla fall försöka ändra på det lite grann.

  Linnea Gustafsson 2016-09-15 07:29:42
  Svara
  • Svar på Linnea Gustafssons kommentar.

   Verkligen + 1. Visst att du är sjuk men snälla, snyt dig och så får ni klippa det efteråt. Känns sjukt ofräscht och enerverande att lyssna på allt host och snurvel.

   Malin 2016-09-17 18:03:19
   Svara
   • Svar på Malins kommentar.

    Exakt, orkade lyssna exakt 4 minuter innan jag äcklat stängde av.
    Snälla, du är en vuxen människa! SNYT DIG!

    Lina 2016-09-20 11:47:13
    Svara
    • Svar på Linas kommentar.

     Men era jävla idioter, ärligt talat nu. Tror ni inte jag hade gjort det om det gick? Nu får ni faktiskt lägga ner.

     dasha 2016-09-20 13:03:29
     Svara
 • Härlig inställning! Lyssnar nu 🙂

  Poddkollen 2016-09-14 22:04:38 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Hej,
  Jag har följt dig sedan din och Fornis podd (som jag fortfarande kan gå tillbaka och lyssna på ibland!) och tycker du är jättehärlig och har ett väldigt vettigt och bra sätt att förhålla dig till relationer och kärlek! Jag tycker kort sagt att det är väldigt kul att lyssna på dig och att det är jättekul med nya podden! Heja! Jag håller delvis med om tidigare kritik mot podden dock, inte att du pratar om att du har ont vilket jag absolut inte anser vara ett problem, utan mer om dynamiken mellan dig och Hanna. Ibland blir det haltande och Hanna verkar inte ha så mycket att tillföra samtalet. Men så lyssnade jag på dagens avsnitt och jag tyckte det var mycket bättre! Måste bara säga en sak som är svår att släppa när man väl börjat tänka på det – framförallt Hanna säger ”såhär” väldigt ofta, nästan i varje mening. Menar absolut inte att vara ordpolis eller att märka ord, men vet också att det är sådant som man säger utan att tänka… Sen kanske det är jag som är petig, alla tycker ju olika och hänger upp sig på olika saker.. Hur som helst, fortsätt med det du gör för det är du väldigt bra på! Kram!

  Anna 2016-09-14 21:36:49
  Svara
 • Hej! Jag är i vanligt fall ett stort fan utav eran pod. Men veckans avsnitt var såååå tråkigt då det är någonting som alla redan har pratat om.
  Ta något nytt 🙂

  Sofia 2016-09-14 20:32:28
  Svara
 • Hej,

  jag har inte läst kommentarerna eller kommenterat men efter detta inlägg gjorde jag (såsklart) det. Jag tycker att du har berättat att du är sjuk, beklagat dig- JA. men det är absolut ingenting jag stört mig på..fan är man sjuk så är man och man måste ju få vara sig själv.
  Jag är dock inget större fan av podden i övrigt. Jag ÄLSKADE din och fornis blogg och jag är ett stort fan av dig..Jag kunde även tycka att hannas förra pod med ellinor var helt ok. Men ni två tillsammans blir märkligt och jag tror att det är därför du får skit.. Tyvärr så är hanna oklar, diffus och utan riktig åsikt ofta (vilket är ok) och då pratar du länre/mer för att du har en åsikt. Det blir helt enkelt lite tråkigt eftersom ni känns som att ni är för långt ifrån varandra i vad som funkar i ett samtal som andra ska lyssna på. Men det är min åsikt och det är ju helt enkelt så att jag då kan välja att inte lyssna 🙂

  Winnie 2016-09-14 18:15:52
  Svara
 • Jag skulle uppskatta jättemycket om podden kom tidigt på morgonen istället för på kvällen! Mysigt att lyssna på väg till jobbet/skolan. Er podd är väldigt trevlig att lyssna på! Kram

  Elin 2016-09-14 12:32:51
  Svara
 • Jag har inte lyssnat, den här typen av poddar är inte min grej så jag har heller inte tyckt till om den, men tänker att det är bra med kritik också. Även om det svider först. Om folk bara slutade att lyssna för att de tyckte att den blivit sämre så hade ni ju aldrig fått reda på varför. Sen finns det ju olika sätt att lägga fram kritik såklart, men i det här fallet har ni tagit till er och förbättrat – precis som det ska funka.:)

  Linda 2016-09-14 12:24:43
  Svara
 • Nej fy nu tycker jag allt att folk är lite väl orättvisa och gnälliga. Du har uppenbarligen mycket mer att tillföra i de olika ämnena. Då du är tydlig med vad du tycker. Hanna är lite mer diffus i vad hon faktiskt tycker. Även därför jag tycker er podd blir så bra, för att ni kompletterat varandra. Men inte konstigt då att du har mycket att säga kring de olika samtalsämnena. Sedan tycker jag inte att du har klagat mycket på att du varit sjuk. Så är ju livet. Skönt att inte bara höra ”allt är perfekt” hela tiden. Sedan tyckte jag du vävde in sjukdomsberättandet bra eftersom du drog kopplingar bl.a. till varför du känt att kanske din nya pojkvän blivit lite besviken osv. Tycker du är grym Dasha! Är super glad att du börjat podda igen! Menar inte att man inte skall ta åt sig av kritiken man får men ville bara poängtera att alla inte känner så! KRAM

  Josefin 2016-09-14 11:17:43
  Svara
 • Åh nu väntar jag med spänning! Heja heja er tjejer!

  Kajsa 2016-09-13 23:19:18
  Svara
 • Favoritt- podcast! Do not change Dasha! Du er generøs og deler ærlig av dine erfaringer, derfor er det også verdt å høre på. Fortsett med det! Du er god til å snakke, men ”lyssnar endå”:) Tror ikke det er mange som irriterer seg over dette!
  Hilsen Christine

  Christine 2016-09-13 21:40:42
  Svara
 • Bra dashis <3

  Linnea 2016-09-13 20:50:18
  Svara
 • Vad bra! Tror också att det är bra om sätter upp lite struktur på podden, typ ett par ämnen som ni kan prata fritt om. Det är nog också smart om ni håller er till relationer kring vänner och killar samt fest 🙂 ser fram emot nästa avsnitt!

  Susanna 2016-09-13 19:21:52
  Svara
 • Vad roligt dasha!!
  Heja er vad glad jag blir!!
  Så jobbar proffs.

  (Jag är en av dem som skrev en kritisk kommentar)

  Jenny 2016-09-13 16:43:19
  Svara
 • Jag älskar eran podd ❤️

  Rebecca 2016-09-13 16:41:11
  Svara
 • Så härlig du är! Är inte en av dom som klagat, tycker ni är mysiga att lyssna på ändå. Men blir sjukt imponerad av att du tar till dig kritik på det här sättet. Grymt!!!

  Lisa 2016-09-13 15:09:43
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!