Zink Grill, anno 2016

Vi har en grupp som kallas för Fyrkanten. I den ingår jag, Daniel Redgert, Rasmus och Linus. Vi ses varje tredje vecka och äter en middag ihop. Oftast dricker vi något gott och så har vi major skvaller marathon om diverse statister i våra liv. Igår besökte vi Zink Grill, Anno 2016!

Först delade vi på lite charkisar för att kittla smaklökarna.

Sedan tog vi en halvsuddig bild och sippade på champagne.

Till förrätt åt jag en väldigt len tartar av röding och pilgrimsmussla.

Till varmrätt delade jag och Rasmus på en entrecote och Daniel och Linus åt biff.

Så här ser det ut när jag fotar maten! Min fina dress är från DryLake.

Tre veckor kvar tills nästa middag! <3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Vart är blusen från eller är de en jumpsuit? Så snygg ? Din och Hannas pod är så bra, ser fram emot nästa avsnitt!

  Miranda 2016-09-20 10:06:36
  Svara
 • Hej dasha!
  Jag funderar på att köpa min första Chanel och eftersom du äger några stycken tänkte jag fråga ett par grejer. Jag vill ha en 2.55 i medium, finns den i olika typer av skin? Vet du om det är väntetid på dessa väskor?

  Ems 2016-09-15 21:56:20
  Svara
  • Svar på Emss kommentar.

   Hej!! Det är inte väntetid om du inte ska ha någon special… bästa är att gå in till butiken och testa dig fram. Kaviar är bästa hållbara materialet men alla modeller har inte kaviar. Så gå in och kika istället 😉

   dasha 2016-09-16 15:19:59
   Svara
 • Hej! Tyckte podden var så himla bra idag, märktes att de va mer struktur. Gillade att de va ett ämne som ni följde hela avsnittet igenom 🙂 p.s skulle vara så roligt att höra/läsa om hur de är men nya killen, att ha flyttat ihop och så. Blev precis sambo själv och skulle vilja se hur du upplever det 🙂 kram!

  Claudia 2016-09-15 20:52:35
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!