Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Äntligen HELG

Den här veckan har varit lång. Så lång att jag vid 13 kröp hem och bestämde mig för att ta en powernap… Men nu är klockan 15 och jag har inte sovit och jag har heller inte hunnit med lunch, som att trött och hungrig inte var tillräckligt är man nu grinig också. 

Men first thing först. Kan ni inte berätta vad ni ska göra i helgen? Vad har ni för mysiga eller festliga planer? 

Nu ska jag koka lite nudlar och sen ta en välförtjänt powernap. 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
11kommentarer
 • Hej Dasha, är så galet förtjust i din jacka!! Har varit på jakt efter en sådan väldigt länge, vart är den ifrån?
  Kram

  Martina 2016-09-19 12:24:39
  Svara
 • Glam pillows dasha, såg det på instagram tänkte på dig direkt 😀

  Frida 2016-09-19 00:44:11
  Svara
 • Hej dasha! Jag undrar – du var ju inte på Fornis bokrelease, och ni nämner sällan varandra i bloggarna. Är ni inte vänner längre? Har det att göra med att hon blev ihop med Damon som var din kompis först? 🙂 intressant att höra då jag följt er båda länge.

  Såg någon skriva om er inne på Bloggkommentatorerna så då väcktes min nyfikenhet!

  Gg 2016-09-18 20:40:51
  Svara
  • Svar på Ggs kommentar.

   Dasha var visst på Fornis release, men de har tidigare sagt båda två att de har glidit ifrån varandra men att de fortfarande är vänner 🙂

   hanna 2016-09-18 21:01:37
   Svara
 • Fredag klassfest, lördag filmmys med kompis och lördag blir jag äntligen sambo med min kille igen efter två år av distansförhållande!

  Ha en fin helg <3

  Maria 2016-09-18 00:34:54
  Svara
 • Jag packar som en galning och försöker få ner min garderob i mina resväskor..flyttar till Miami imorgon! Såklart lyssnar jag på podden medan, det gör det hela lite lättare. Hoppas att du har en bra helg, puss!

  Josefine 2016-09-18 00:21:03
  Svara
 • Jag fyllde år igår (16e) så efter en riktigt rolig utgång åkte jag hem till mamma i grannstaden, /0 blir det middag och kalas med mina mostrar samt kusiner innan man ska tillbaka för en ny vecka på universitetet! Hoppas din helg blir mysig kram 🙂

  Amanda 2016-09-17 23:22:26
  Svara
 • Imorgon ska jag försöka starta upp dagen med en otrevligt stor stryktvätt, som jag skjutit fram hela veckan… Sedan ska jag packa inför en långresa till Asien. På eftermiddagen ska jag träffa min bästis som jag inte fått träffa på länge. Vi ska äta mat och dricka vin innan vi startar vår natt på dansgolvet!!! Dansa bort natten med sin bästis slår väl ändå det mesta?
  På söndag, då ska jag göra så lite som möjligt under så lång tid som möjligt.

  Rebecca 2016-09-16 22:41:52
  Svara
 • Blev mer eller mindre dumpad igår men har en konstig känsla av lättnad i kroppen. Hur wierd? De va inte rätt helt enkelt. Så idag är jag hemma hos mina föräldrar och lagar en brakmiddag. Och imorgonkväll ska jag dricka vin med mina vänner.. tänk vad livet kan ta vändning fort

  Sofie B 2016-09-16 19:11:02
  Svara
 • Mopsträff i Vasaparken imorgon och sen hem och styra middag. Söndag blir en slapp dag!

  Poddkollen 2016-09-16 19:06:52 http://www.devote.se/poddkollen
  Svara
 • Firar min första lediga helg sen i påskas denna helgen. Ikväll så är det födelsedagsfirande för min storasyster som står på schemat. Så mysigt att hänga med familjen. Imorgon ska jag överraska den fina killen jag dejtar med att ta in på hotell över natten och ha en mysig dag med spa och tid till bara oss. Under den korta tid vi träffats har vi båda varit uppe i flytt, plugg och jobb så vi har sovit på luftmadrasser och små 90-sängar. Så längtar efter att unna mig och honom exakt hela helgen. På söndag tänker jag nog göra ett långkok och äppelpaj till efterrätt. Åhhh blir pirrig i magen av bara tanken.

  M 2016-09-16 16:22:16
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand