Blair Waldorf IRL (in real life)

Världen, eller speciellt alla i Sverige älskar Blair. Hon är stark, självständig och en fullkomlig bitch. Fast oftast gör hon ju alla kuppar FÖR ATT hjälpa sina bästa och närmaste vänner. Eller ge igen när någon varit taskig mot henne.

Men i verkliga livet så blir alla helt till sig och att hänga ut någon eller vara hård är inte en bra egenskap. Jag har suttit hela helgen och funderat på om jag ska hänga ut en hjärtlös bitch eller inte. Ena sidan av mig säger att jag bara borde strunta i det. Att jag trots allt är 30 år och det inte är rättvist att hänga ut någon i en blogg som inte har en egen kanal att försvara sig i osv. Men ack så sugen jag är. Hon har bäddat sin egen säng, då får man väl ändå ligga i den. Visst?

blairwaldorfquotes16 image

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
25kommentarer
 • Some really excellent info, Sword lily I detected this. cheltenham races live

  newsmax live stream 2023-07-15 03:08:44 https://freehorseracingtv.com/live/newsmax-tv-live/
  Svara
 • Men NEJ sjunk inte till hennes nivå. Puss!

  Lina 2016-09-20 17:30:38
  Svara
 • Do it!!!

  e 2016-09-20 10:26:04
  Svara
 • Känns ju som att detta måste vara antingen hibbs eller forni? Efter helgens drama.. usch för att man är så snorig men kan ju inte hjälpa att man blir nyfiken på skvaller haha

  Annie 2016-09-19 22:08:08
  Svara
 • Alltså va? Sjukt ointressant och framför allt osmakligt att hänga ut ngn i din blogg. Herregud.

  Maria 2016-09-19 21:45:26
  Svara
 • Om den här personen inte har en blogg, då vet ju ingen vem det är oavsett. Varför då ta det på bloggen? Sen tycker jag ändå att det vore sjukt löjligt och omoget att bete sig så.

  Nellie 2016-09-19 20:22:58
  Svara
 • berätta historien och hinta om vem det är så att alla i er närhet förstår, men ingen annan 😉

  hanna 2016-09-19 18:59:10
  Svara
 • Ja. Du är 30 år. Hade inte spelat någon roll om du var 15 år. Ta det privat.

  Moa 2016-09-19 18:26:20
  Svara
 • Har någon behandligt dig illa ska du självklart inte tolerera detta. Men det finns sätt och sätt att göra detta på…

  Det du föreslår, dvs att eventuellt hänga ut personen, är ju bara att agera på känslor och vilja hämnas. Om du verkligen ska visa att det inte är OK, ta ell allvarligt snack med människan.
  Annars känns det bara som att du är ute efter att hämnas och som du själv säger – du är 30, då vet man bättre!

  Att hämnas är faktiskt inte samma sak som att göra tydligt för en människa att det inte var OK det hon gjorde. Det är att dras in i spelet och själv göra något dåligt (som man tror ha sig rätt till pga att den andra människan agerat dumt). Att tydligt visa att något inte är OK och samtidigt ha rak rygg, är att förmedla det på ett sätt där du själv slipper bli indragen i spelet eller agera på ett dåligt sätt.

  Alexandra 2016-09-19 17:59:57
  Svara
 • kör.

  rasmus 2016-09-19 16:36:41
  Svara
 • Älskar Blair! Men som jag tolkar hennes karaktär är hennes bitchighet och hennes kuppande sprungen ur osäkerhet och dåligt självförtroende – kanske också därför jag gillar henne, för att hon ju egentligen inte är så hård som hon verkar.

  Anna 2016-09-19 15:54:15
  Svara
 • Vad ska det tjäna till att hänga att någon? Tycker det är väldigt fel att hota någon på det sättet du gör genom att skriva detta inlägg. Trots att denna person tydligen har gjort något fel, så är det ingen som förtjänar att bli uthängd framför så många läsare som du har. Som du skriver, du är snart 30 år, låt inte denna person ta så mycket energi från dig och försök att gå vidare istället.

  Sara 2016-09-19 15:05:13
  Svara
 • Är helt ointresserad av att läsa om uthängningar, och det slår bara tillbaka mot dig själv. Bättre att vara den större personen och inte hämnas genom en offentlig uthängning. Kram

  Linda 2016-09-19 14:56:25
  Svara
 • Förutom att ”alla i Sverige” inte alls älskar Blair? Hon är väl inte alls så stark eller självständig? Då hade hon inte behövt kuppa hela tiden. Tvärtom. Ändå konstigt antagande du gör, eller? Tycket inte alls att du ska hänga ut. Onödigt, osmakligt och tråkigt.

  Anna 2016-09-19 14:39:37
  Svara
 • Det beror på. Om denna person är av kvinnligt kön och det du pratar om hände innan personen var typ 25 år……Nä. Vilken ung tjej har inte fryst ut vänner, nya bekanta, varit bitchig ( ok visst, vissa varit mer bitchiga är andra) och betett sig dåligt. Finns inte en chans att du eller dom du älskar inte har gjort det. Kanske ser man det inte för de man älskar ser man med snälla ögon på. Hur omtänksam person man än är, du eller andra är inte felfria. Istället för att berätta om dåliga energier, ångest, andra som beteer sig illa (o indirekt credda sig själv om ens positiva sidor). Det alla borde göra är att prata om de gånger man själv, kanske pga av osäkerhet, har bidragit till att frysa ut andra, bidragit till att andra mått dåligt eller när man varit taskigt bitchig (inte Beyonce- bitchig). Hallå vem vågar erkänna, jag var tjej och när jag var yngre så betedde jag mig bitchiga ibland! Förlåt typ.

  Karin 2016-09-19 14:34:59
  Svara
  • Svar på Karins kommentar.

   Märkligaste kommentaren någonsin? Förstår ingenting av den. Vad pratar du om?

   Sara 2016-09-19 16:22:56
   Svara
   • Svar på Saras kommentar.

    haha skrev från mobilen och blev rätt rörigt! 🙂 Det jag ville skriva var: nej jag tycker inte Dasha ska hänga ut en person som hon tycker är en hjärtlös bitch, framförallt inte om personen är tjej och under typ 25 år. De flesta unga tjejer har varit bitchiga/ fryst ut andra/betett sig lite jävligt. Dvs säkert också Dasha i sina dar. Vem har inte varit sån liksom, oftast pga av osäkerhet/att man mått dåligt. Så om det är en yngre person, ha lite medkänsla istället.
    Skulle vara mer intressant att läsa om nån som berättade om hur man hanterat en idiot/hjärtlös bitch, vågade man ta det ansikte mot ansikte eller hur gjorde man. Eller nån som vågade berätta om när man själv betedde sig för bitchigt och kanske sårade andra, istället för att bara beskriva andra som är bitchiga. Det känns mer ärligt och ovanligt.

    Karin 2016-09-19 21:48:48
    Svara
 • Kör!
  Hämd är bästa sättet att själv komma över det

  Elina 2016-09-19 14:18:44
  Svara
 • Behöver ju inte namnge utan kan ju berätta historien bara. På så sätt får hen skämmas men inte brutalt.

  Hanna 2016-09-19 13:48:56
  Svara
 • Tror inte du kommer göra det, känns mest som ett hot

  Lina 2016-09-19 13:21:09
  Svara
 • Rätt ska vara rätt. Beter man sig dåligt så får man leva med följderna av det.

  K 2016-09-19 12:28:43
  Svara
 • Det är så uppenbart att du ej kommer göra det, det är endast tomma hot för att locka nyfikna. Det här är typ ditt sätt att skriva…

  E 2016-09-19 12:08:01
  Svara
 • Älskar Blair Waldorf!!!!!

  C 2016-09-19 11:54:11
  Svara
 • Det mest elegamta och mogna way to go är the highway all the way och då hänger man inte ut folk 🙂 What would Audrey Hepburn do är alltid ett bättre sätt att tänka än What would Blair Waldorf do 🙂

  www.johannagrahn.se

  Johanna 2016-09-19 11:39:22 http://www.johqannagrahn.se
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!