Pizza, ÅKA HOJ och dansa på Wall.

FREDAG:

Fredagens planer har varit prellade sen Midsommar. Jag har nämligen en kompis som har en hoj och i månader har vi sagt att jag ska få åka men så har det alltid kommit saker emellan och tror vi båda bokat av typ 1000gr. Men i fredags blev det äntligen av!

Jag klädde mig i svart från topp till tå och skinnpaj för att matcha in.

Det var 0% läskigt utan bara riktigt jävla ball. Kände mig både trygg och avslappnad. Givetvis lite pirrigt i vissa svängar när det kändes som om mina ögonfransar nuddade asfalten men mest kul. Idag har jag träningsvärk i innanlåren för att jag spände dem så hårt för att hålla mig fast. Hehe. Somnade strax innan 22 som följd på detta äventyr. Lugn fredag.

 

LÖRDAG:

Mötte upp Josef på stan för lunch på Boquerian.

Där satt vi och snackade ikapp några månader.

Sedan vart jag sugen på en bulle.

…och så inredningsshoppade vi. På kvällen mötte jag upp några vänner på Mr French och sedan dansade jag på Wall. Men frös lite så åkte hem strax efter två.

SÖNDAG:

Söndagen spenderades på mitt absoluta favoritsätt. I soffan, vilandes.

 

N

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
18kommentarer

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!