Red Bull Flying Illusion till Globen i helgen!

Åh vet ni vad! Efter att jag vart så såld på föreställningen jag och Molly var på förra helgen blev jag så glad när min kompis Josef frågade om jag ville gå på denna!! Hur i helv har jag missat detta.

Red Bull Flying Illusion är ren och skär magi. Det är världmästare i breakdance som kommer till Sverige. De beskriver den som en ”föreställning som är helt omöjlig”. Red Bull Flying Illusion är den senaste showen från den internationellt framgångsrika breakdancegruppen Flying Steps från Berlin. Se liten glimt av showen här:

Och vill ni som jag besöka detta spektakel som utspelar sig i Globen kan ni beställa biljetter HÄR.

Obs att denna föreställning passar utmärkt för familjer och barn!  

maxresdefault

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Can you be more specific about the content of your article? After reading it, I still have some doubts. Hope you can help me. https://accounts.binance.com/pt-PT/register?ref=IQY5TET4

  inscreva-se na binance 2024-02-09 16:43:39 https://accounts.binance.com/pt-PT/register?ref=IQY5TET4
  Svara
 • Vart kan man se din matlagningsvideo?

  Alice 2016-09-20 09:52:56
  Svara
 • Dasha! Älskar dig och din blogg! Du är en sådan vettig människa men verkar ändå så rolig! Hur de än har gått med killen så var du sjukt modig som gick all in med honom. Jag är lika gammal som dig och önskar att jag vågade vara lika all in när de gäller kärlek. Lyssnar på Onsdagsbubbel och tycker den är helt ok, ger den en ärlig chans. Tyckte din och Michaela Fornis blogg var så jävla rätt och mitt i prick! Jag vet att du och Hanna spelar på att er åldersskillnad men kanske att du är bättre med någon som är i samma livskapitel som du. Gillar verkligen Hanna men hon är inte där än och lite väl mycket mellanmjölk. Vet att du har mycket att ge. Fortsätt vara den du är alltid! Du är bäst ??

  Cati 2016-09-20 02:42:54
  Svara
 • Dasha vart kommer kamouflagejackan ifrån som jag såg på dig på snap ? Suuupersnygg ju!
  Ha en fin kväll!

  Anna 2016-09-19 20:53:07
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!