Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

Gratis månad med Nextory!

Köper ni fysiska böcker eller tillhör ni skaran av de modernare och ärligt talat smartare människorna som kör digitalt? Jag har nog varit lite bångstyrig ett bra tag. Jag har tillhört skaran som tycker det är ”mysigt med riktig bok”. Men ärligt är det jobbigt? När jag var på semester i somras och var borta i fem veckor hade jag böcker som vägde 4 1/2 kilo. Det är väldigt mycket vikt? Så på en av mina destinationer fick jag ta ut dem och ha dem i handbagaget, det var riktigt tungt.

Där och då bestämde jag mig för att nu är det dags att byta upp sig. Och sen i augusti har jag varit medlem i Nextory! De har tusentals titlar på böcker och bästa är att det inte bara är ljudböcker utan även e-böcker som man givetvis kan offline när man reser iväg. Så när de frågade om jag ville göra ett samarbete med dem (Nextory) blev jag jätteglad för jag hade ändå tänkt tipsa er om dem.

P2800348

Just nu ska jag börja läsa Tänka snabbt och långsamt av prisbelönta nobeldeltagaren och psykoligen Daniel Kahneman. Det är en bok om hur man ska tänka. Jag läste någonstans att den gör världen lite mer begripligare. Jag är ett stort fan av sådana böcker.

P2800351 P2800349

Klicka HÄR för en gratismånad! Det är ingen bindningstid.

Detta är ett samarbete med Nextory.  

 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • jag är fortfarande en sån som tycker att det är mysigare med en riktig bok, men klart det inte är helt praktiskt.. blir man inte trött i ögonen av att läsa på en skärm efter en stund undrar jag? Tycker det är så skönt att stänga ner datorn o inte kolla telefonen, o krypa upp med en bok för att slappna av. Men kanske bara jag som är gammalmodig?! Är genuint nyfiken på hur du tycker det skiljer sig!

  elin 2016-09-25 23:21:28 http://elinsparis.devote.se
  Svara
 • Vad baserar du på när du säger att ”människorna som kör digitalt” är smartare!?!?!?!?

  Sara 2016-09-23 20:44:17
  Svara
 • Nej, nu slutar jag lyssna på podden. Och jag är inte kräsen när de kommer till poddar men jag är superbesviken på denna. Du är bäst. Hanna är inte de. Förstår att ni är vänner och man kanske inte bara kan sparka någon från podden. Men du är bättre och kan bättre. Du borde fokusera på din egen målgrupp. Lycka till!

  Tindra 2016-09-22 18:43:25
  Svara
  • Svar på Tindras kommentar.

   Håller tyvärr med. Älskade verkligen din och Fornis podd men den här podden blir så otroligt grund pga Hanna bidrar tyvärr inte med någonting. Tror du borde göra podden med någon som är i din ålder då ni aldrig riktigt kan nå nån form av djup tillsammans eftersom hon inte verkar kunna relatera till någonting du pratar om.

   Amanda 2016-09-23 09:38:54
   Svara
  • Svar på Tindras kommentar.

   Personligen tycker jag det är kul med variation av djupare och ytligare konversationer. Enda gången det blir lite personligt och lite djupt är det ju från Dashas håll helt klart. Lite djup/personligt gör det intressant!

   A 2016-09-22 22:21:50
   Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!

Lifestyle
Cassandra Lundgren
Lifestyle
Emelie Walles
Mode
Emma Danielsson
Hälsa
Foodjunkie
Hälsa
Joanna Swica
Hälsa
Sassa Asli
Lifestyle
Evelina Andersson
Lifestyle
Sara Che
Lifestyle
Tess Montgomery
Home
Jannike Ebbing
Hälsa
Josefines Yoga
Lifestyle
Susanne Barnekow
Mode
Paulina Forsberg
Lifestyle
Sophia Anderberg
Mode
Mathilda Weihager
Lifestyle
Cassandra Klatzkow
Lifestyle
Fanna Ndow Norrby
Hälsa
Jenny Sunding
Mode
Imane Asry
Home
34 kvadrat
Hälsa
Fannie Redman
Mode
Tyra-Stina Wilhelmsson
Mode
Fanny Ekstrand