Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

För att livet är härligare i bikini 

Näe det blev för deppigt här hemma…

Nu har jag bokat en resa. Åker om tre veckor till solen. Då ska jag bara sola, bada, träna och jobba på att komma tillbaka starkare än någonsin. 

För har inte riktigt kommit tillbaka sen semestern. Först var det semester-mode, sen sjuk-mode. Och nu är jag i ingenmansland-mode. Har inte hittat tillbaka till det produktiva livet riktigt… 

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
3kommentarer
  • Hej Dasha! Jag har följt dig på dina sociala medier i snart fyra år och vill bara säga att jag älskar dig och det du gör! Hade gjort precis vad som helst för att ha dig som bästavän, mamma, psykolog eller mormor haha. Du äger!. Jag har fått så mycket inspiration från dig. Allt från hur man lever livet på bästa sätt men också att hantera saker som går snett. Du är verkligen en sån jävla super women och jag ser upp till dig som fan. Fortsätt med det du gör och skit i alla elaka människor det finns där ute. Pussar och kramar från ditt troligen största fan

    Siri 2016-09-27 23:47:20
    Svara
  • Heja dig!! Du är så himla fantastisk på alla sätt och vis – min favoritinspiratör. Älskar hur du ger dig hän allt så hårt och all-in!

    Rebecka 2016-09-27 21:10:43
    Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!