Svar på frågor del 1.

Hur tänker du kring att du går ut så fort och hårt med att du har kille, med tanke på att du ägnade ett helt poddavsnitt åt att du hade ”sambo” och att vi lyssnare fick höra saker om och om igen om ”flaskkillen”? Du har aldrig funderat med att ligga lite lågt med att outta en sån sak och vänta mer än 14 dagar dejtande? Jag tänker eftersom detta hänt tidigare.
Kanske killen tycker det är lite skrämmande att gå ut med en sån sak när man knappt känner varandra…Bara en tanke som slog mig.
Det är ju lite sådana här kommentarer jag menade. Som har en neggig ton i sig. Jag hade aldrig skrivit om någon i min blogg utan att fråga om lov. Han var väldigt villig och tyckte det var jätteroligt med alla mina sociala medier. Att vi inte är vi längre har ingenting med mina sociala medier att göra.

Jag tycker inte att det är så konstigt att ställa frågor, de kan ju alla andra bloggare ta och som sagt, det är klart att läsarna undrar.

Sen om man får feedback kan man ta emot den på ett moget sätt och inte sätta sig i försvarsställning på en gång och ”bli sur” och skälla ut sina läsare. Uppenbarligen vill vi läsa din blogg, lyssna på din podd osv men det som levereras nu är inte så bra, varför uppskattar du inte att få höra det och kunna förvbättra det?
För att jag tycker att man kan fråga på olika sätt. Och jag tycker inte ni har någon rätt att KRÄVA av mig att jag MÅSTE dela med mig att vi inte träffas samma dag som det sker. Jag tycker jag är väldigt bjussig och delar med mig så mycket jag vill när det känns rätt. När det precis bestämdes vi inte skulle ses mer var det as känsligt – för alla inblandade. Det första som var i mina tankar då var att jag ville umgås med mina vänner inte behöva sätta mig ner och på något sätt och sätta ord på vad jag kände, när jag själv inte ens visste vad det var då.

Jag förstår att du inte bloggar på helger, verkligen! Det tycker jag är självklart, men att du inte ger ett enda livstecken sen på måndagen när man är van att se en uppdatering så kanske du kan förstå att dina läsare blir besvikna och tänker att du ”skiter i oss”. Var bara lite mer rak och tydlig så tror jag du slipper missnöjd kommentarer och spekulationer. Säg tex att din relationsstatus just nu är privat och inget som du kommer disskutera just nu. Tror det är för att du ibland lämnar lite vag info ihop som folk börjar spekulera?

1) Har du funderar på att vara med i Redgerts podcast? Skulle vara kul att höra er ihop, gillar verkligen hans intervjuteknik och hur han får sina gäster att öppna upp sig.
Hehe tror du borde kommentera detta på hans Insta! Är ni många som tjatar kanske jag får vara med. DanielRedgert på insta, GÖR DET! 😉

5e7884a0d732413c3cf7801aa688cf66_980x0_c_85_s_v4

2) känner du ”press” på att lägenheten med din smak och stil kommer att jämföras och bedömas mot hur Petra inredde den när den var hennes?
Näe inte alls fram tills nu :-O

3) kan inte du berätta lite om alla jobb du haft, vet bara att du jobbar på Ziperall, på nattklubbar, bloggat och startat upp Helium. Vore kul o höra om alla ”anställningar” du haft och hur de styrt dig mot där du är idag.
Det kommer faktiskt ett helt poddavsnitt nästa vecka om alla mina jobb. Kommer heta ”Karriärpodden”.

4) talar du flytande ryska? Minns inte om du sagt det förut?
Japp! Flytande! Kan läsa och skriva, men dåligt. Med stavfel. Bara lärt mig hemma lite av mamma. Aldrig pluggat ryska. Hade jag fått ett jobb i Moskva hade jag flyttat på en gång.

1a7c81326e29dfcef374e1592077cd70_980x0_c_85_s_v4

Hej Dasha! Jag trodde du gjorde ett val att inte ha med honom i bloggen bara. Vad hände? Jättetråkigt men eftersom man var med i början så undrar man ju om det var på ”han var otrogen” nivå eller ”han tog för mycket garderob” nivå? Skulle vara intressant att höra om slutet då vi fick höra om början… Snälla kan du inte ta det i en podcast? Kanske friare att prata där än här…
Har faktiskt berättat i podden som kommer ut idag lite… Men kortfattat, han har inte gjort något fel (!). Han är en helt fantastisk, snäll, omtänksam, gullig och fin kille. Men det var inte vi bara..

Alltså alla som tycker det är ”rätt” att undra över vad som hände? Ja undra får ni gärna göra men det betyder inte att ni kommer få beta och därför behöver ni inte tjata heller! Man kan inte tvinga en bloggare att skriva om något de inte vill, bara för de var öppna med det i början.

Inte precis så att Beyonce besvarade otrohetsryktena bara för att alla undrade.

Och om hon inte hinner uppdatera på måndagen, nä okej gå in på tisdagen istället. Alla förstår väl att ibland har man inte tid att göra allting man vill hinna under en dag. Hade inte Dasha struntar i bloggen på helgen och levt då, hade ni säkert klagat på att det var dåliga inlägg efter helgen och hon inte gjort något spännande. Sluta klaga och var tacksamma att Dasha är så pass öppen som hon är och fortsätter blogga trots att många av er är superbittra.
Heja dig Dasha du verkar helt underbar och är verkligen en stor förebild!!<3
Att jag och Beyonce ens benämns i samma kommentar. <333!!

”Jag kommer berätta, tids nog” skrev du i tidigare inlägg och nu skriver du att du inte kommer att berätta..det är väl självklart att man reagerar när du säger en sak först sen en annan. Och nej du behöver inte berätta men säg då inte att du ska det.
Ja fast lite såhär, det är väl ändå jag som bestämmer när ”tids nog” är.

Hej Dasha.

Jag har 2 frågor som kanske kan uppfattas som peivata men hoppas du ändå vill svara.

1- vad menar hibbs med att hon vet vad som egentligen hände med helium?
Hm, oj ja det kanske du borde fråga henne om… Jag tror ärligt hon gör allt hon kan för att få trafik till sin blogg.

2- det är ganska många som påpekat att Hannas insats i podden inte ger så mkt och är ganska så platt. Vad är dina tankar om det? Kan det vara så att ni attraherar olika målgrupper? Har ni talat om den feedbacken med varandra?
Ja, alltså grejen är ju den att det är en väldigt liten % som kommenterar i både bloggar och poddar. Vi har mellan 30-40.000 lyssnare – varje avsnitt så något rätt gör vi ju uppenbarligen. Men ja, de som kommenterar kanske är mer i min ålder och vill höra mer sådant jag pratar om. Men jag tycker vi börjar hitta en fin dynamik i podden. Vi måste bli lite varm i kläderna helt enkelt <3
DSC_8164

Bästa Dasha! Älskar att du står på dig och inte tar någon skit. Det behövs fler som du!
Tack. Jag tyckte bara tonen började balla ur där ett tag… <3

1. Bästa burgarna i stan?
100% Flippin Burgers.
2. Har du studerat efter gymnasiet, isåfall vad?
Nopp, media på gymnasiet bara.
3. Team Aniston eller Angelina?
Inget. Aniston är så längesen (eller har jag missat något?). Tycker det är tråkigt det ej fungerade mellan Brandgelina.
4. Hur går det med ditt knä?
Faktiskt första helgen i helgen jag var ute i klackar!!!! Båda dagarna!!!! Alltså är så överlycklig så… Men det kändes liiiite i det på söndagen. Men idag har jag tränat och det är liksom ”bra”. Nu ska jag bara bli stark i musklerna runtomkring som använts för lite.
5. Göra Vasaloppet eller Vätternrundan? (förutsatt att du är skadefri).
Gud inget… Men måste jag så Vasaloppet mest för att jag har massa polare som kör det varje år. Men cykla sådär långt, näe det är inget för mig.
6. Kommer det en till säsong av Glamourama? Älskade dig i videoformat, ser emot Youtube-kanalen.
Inte vad jag vet! Jag älskar rörligbild. Trivs så bra i det. Det kommer verkligen så extremt enkelt för mig. Tusen miljoner gånger lättare än skrift eller stillbild. Jag älskar videokameran.
052291d1ebbc326c7fd1f75103fedf33

Förstår dig verkligen angående mannen det inte funkade med. Jag berättar endast för mina allra närmaste numera när jag dejtar någon eftersom det har skitit sig så många gånger och jag orkar verkligen inte med alla som måste veta vad som hände och alltid direkt under tiden man själv är ledsen och bearbetar det. Beter de sig så får de inte veta helt enkelt.
Ja men det är klart det inte känns kul när man gått ut med det… Men vi trodde ju detta var forever. Annars skulle vi 1) inte gått in i det 2) gått ut med det. Men när man är så lycklig och glad är ju det enda man vill, berätta för hela världen att man träffat en magisk människa…? Så man får ju tycka vad man vill men vi gjorde det vi kände för just då. Det kändes helrätt.

<3

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
9kommentarer
 • Thank you for great article. I look forward to the continuation. https://freehorseracingtv.com/live2/

  Svara
 • You have noted very interesting details! ps decent web site. https://freehorseracingtv.com/live2/

  hipodromo carreras en vivo hoy 2023-06-26 11:13:39 https://freehorseracingtv.com/live/hipodromo-camarero-en-vivo/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing william hill greyhound radio

  watch live racing free 2023-03-25 01:23:06 https://freehorseracingtv.com/live/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing. wm hill

  where to watch horse racing on tv 2022-12-28 05:24:58 https://oneotv.online/live/racing-tv-live/
  Svara
 • Some really excellent info Sword lily I detected this.

  izmir nakliye 2022-12-08 09:43:16 https://izmirmerkitevdenevenakliyat.com/
  Svara
 • Wonderful post! We will be linking to this great article on our site. Keep up the great writing https://freehorseracingtv.com/

  dave nevison racing tv 2022-12-04 05:54:29 https://freehorseracingtv.com/live/dubai-horse-racing-live-tv/
  Svara
 • Samtidigt går det ju inte hålla tillbaka eller tänka att det säkert inte kommer funka, då är det nästan dömt att skita sig. Tycker istället att alla ska respektera om en inte vill säga ”varför”; spelar det någon roll?
  Eller att vissa tycker att någon berättar för tidigt eller när folk tycker att vissa par går för fort fram; bara för att några får barn efter 10 år istället för 1 betyder det inte att det är ett bättre förhållande eller kommer hålla längre. Det vet en ju aldrig, saker förändras hela tiden och känslor är ingen garanti.
  Det jag vill få fram med mitt inlägg är i alla fall att jag tycker det visar på att en inte tappar tron på kärleken! Och det är väl det viktigaste.
  Nej, det kanske inte funkar men det kan också vara allt det en drömt om!

  Isabel 2016-09-29 08:32:22
  Svara
 • Tycker att du och Hanna gör en superbra podd och att det inte alls spelar någon roll att hon är yngre än dig som någon annan skrev där uppe. Älskar din blogg och eran podd!

  Ebba 2016-09-28 18:21:49
  Svara
 • Heja, nu pratar vi bloggning! 🙂 Angående min kommentar så var den inte menad som dömande (den sista du svarade på; hoppas den inte uppfattades så:)), menade bara att jag förstår att du inte skriver om uppbrottet. Har ingen åsikt om att du valde att berätta om det från början, ville bara säga att DU väljer vad du berättar och för vem – ingen annan. Kram

  Linda 2016-09-28 14:44:44
  Svara

Metro Mode Club

SE ALLT
metro mode rekommenderar

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!