Vi använder cookies för att ge dig en bättre upplevelse av metromode.se. Genom att använda metromode.se godkänner du detta.

Läs merJag förstår!

Gilla oss på Facebook

DRYLAKE, Céline, ACNE

Céline – Solglasögon
Drylake -Tröja
Zara – Kjol
Acne – Skor

drylake   drylake drylake drylake  drylake

Kommentera

Skicka Kommentar
Sparar din kommentar...
5kommentarer
 • Aah älskar outfiten!

  Nelly 2016-09-29 12:43:15
  Svara
 • Hej! Brukar inte heller kommentera men blir lite frustrerad av det som hänt på din blogg på sistone. Det känns ibland som att bloggläsare tror att de ”äger” bloggare. Gillar man inte vad bloggare skriver om, hur ofta de uppdaterar eller stör sig på annat måste man ju faktiskt inte läsa. Ingen tvingar dig att surfa in på just denna blogg. Det är ditt forum där du får skriva vad och hur ofta du vill. Blir så löjligt när läsare ska komma och sätta krav, nästintill patetiskt. Kan faktiskt inte förstå hur man kan bli så illa berörd. Kör på som du vill, det är väl så det blir mest genuint???

  carro 2016-09-29 10:02:31
  Svara
 • Hej Dasha!! Har just lyssnat på senaste avsnittet av onsdags bubbel. Jag kommenterar aldrig bloggar, men kände bara för att ge lite kärlek till dig så du vet att det finns folk som uppskattar dig.
  Jag har en fråga också, jag fyller 18 snart och jag vill gå på en trevlig middag med min pojkvän. Har du tips på restauranger som är pojkvän vänliga?(som Halv grek plus turk som du prata om). Sedan om du har tips på drinkställen i Stockholm som jag och mina tjejkompisar kan dra till när jag blir 18.
  Älskar energin du har Dasha!! Ta hand om dig <3

  Sofia 2016-09-29 08:08:42
  Svara
 • Du är så fin, söt, härlig…jag älskar dig, haha 😛

  sandra 2016-09-28 17:52:24
  Svara
Dasha Girines webbshop
Dölj
metro mode weekly

Signa upp dig till vårt nyhetsbrev!